Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jenn91 pisze:Śmierdziało jej z pyszczka, ale to kwestia wydzielania się mocznika. Pęcherz zostal wyleczony, ale Małpa nic nie jewcześniej podjadała troszkę mięska surowego z kurczaka, pila mleczko.. a teraz kompletnie nic !! Wet powiedział, że to od kamienia na zębach( ma ich może z 7) i że jak tylko ją podleczy to pod uspieniem wszytsko wyczyści. Niestety do uśpienia nie dojdzie bo kotka jest tragicznie osłabiona i odwodniona mimo tego, że chłepcze wode ile może, lecz to ciągle za mało. Dostaje zastrzyki i kroplówki od 3 dni, ale jest bez zmian. Lekarz ciągle nam mowi, że powinno sie poprawić i powinna zacząć jeść, ale ja wątpie by sie cokolwiek zmieniło.
Jenn91 pisze: nerki pracują dobrze, bo zapalenie pęcherza jest wyleczone.
Jenn91 pisze:Poza tym że wygląda jak by miała tylko skórę i kości to sika pod siebie(Bo o grubszych sprawach nie wspomnę ponieważ oprócz siusiania nie robi nic, ale nie dziwne bo nic nie je.) Już nawet nie wchodzi do kuwety.. jest jej wszytsko jedno gdzie sie zalatwi. Próbujemy jej podstawiać pod nos wszytsko co mozliwe zeby choć troszkę doleciało do żołądka, ale zachowuje się jakby miała obrzydzenie.
Jenn91 pisze:wątek napisałam w sobote, ale źle z nią było ponad 2 tyg.. zresztą nie będe sie z wami tutaj spierała, może to i konował a nie lekarz, lecz wiem jedno , że ona się naprawde męczyła i zmęczeni byliśmy wszyscy tą sytuacją. Nie stać mnie na to by wydawać po 50 czy 100 zł dziennie , ale to już mój ból. Nie chce mi sie tłumaczyć przed Wami.
A uśmieszek poprostu.. nie będe rozpaczała z tego powodu, bo wiem że sie już kicia nie męczy.
Jenn91 pisze:i zmęczeni byliśmy wszyscy tą sytuacją.
A uśmieszek poprostu.. nie będe rozpaczała z tego powodu, bo wiem że sie już kicia nie męczy.
Jenn91 pisze:A uśmieszek poprostu.. nie będe rozpaczała z tego powodu, bo wiem że sie już kicia nie męczy.
Jenn91 pisze:po badaniach okazało się że cały organizm zatruty jest mocznikiem. ponad 10 krotnie wyższe wyniki mocznika i kreatyniny. Małpiśka zostala uśpiona....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Vafuria i 212 gości