lidka02 pisze:Kotka z AIDS też kiepska znów nie je w ogóle kiepsko .
To nie AIDS, po bIałaczka! Nie mylcie pojęć!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A to sorry, nie doczytałam chyba. Ale i tak kicha Trzymam kciuki za szczęśliwy powrót
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Tak się nieśmiało odzywam. Czy jakieś ślady Robinka się odnalazły? Jedyna nadzieja, że to w sumie kot w niezłej kondycji po odchuchaniu przez Lidkę, młody, może wróci albo porywacze go oddadzą?
Witajcie kotka znalazłam na działkach ktoś go tylko wypuścił , był taki głodny ale już jest mam nadzieje że ten kawał się nie powtórzy.Dzwoniłam od razu do wet z zapytaniem o ten test do wysłania na białaczkę , i o tą fakturę przelewową powiedziałam wszystkie dane itd .I wet powiedziała że jak będą przelane pieniądze to zaraz będzie robić mu i wyśle .Nie wiem czy tak ma to wyglądać myślałam że ona mu to zrobi od razu i zaczeka za kasą a tu ona mówi inaczej ......
I nie wiadomo co z badaniem będzie bo wet chce najpierw pieniądze , a kocia skarb.nie moze przelać pieniędzy na przód .Lecze zwierzaki u tego weta trzy lata i cały czas taka zachłanna .;(
No nie do pojęcia po prostu Ja znowu bywam u weta codziennie i dają mi takie upusty chwilami, że szok. I niedługo będę prosiła o kilka dni zwłoki w płatności, bo będę miała kasę za 2 tygodnie, a jeżdżę teraz. I bardzo bym się zdziwiła, gdyby mi odmówili.
Nie masz żadnego innego weta? Ile ten test u Was kosztuje?
Mi wet odmówił nawet faktury przelewowej ,więc nic mnie nie dziwi już.Owszem weci do których chodzę systematycznie nie robią problemu ale w innej lecznicy gdzie byłam na konsultacji faktury odmówiono,chciano gotówkę.
Tak ja tam zwierzaki leczę prawie trzy lata i ostatnio na szczepienia wydałam tam majątek , i zabiegi , leczenie i tak to jest jak człowiek jest tak zachłanny .Badanie miało wyniesć 120 zł plus pobranie krwi , inny wet tego nie robi bo dzwoniłam a jak bym poszła zupełnie do innego to watpie zeby sie zgodził .Chciałam dobrze ale nie zawsze wychodzi , ja muszę jeszcze jechać z Kubusiem do weta bo ma problem z tym pęcherzem i mam jeszcze kotkę której też musze dać zastrzyk zasuszający bo jej się robią rany , a to wszystko ciągnie więc Robinkowi drugi raz z swoich pieniędzy nie mogę powtórzyć badania. ;(