skarbonka pisze:Zofia&Sasza pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Owszem. Odpchlenie i odrobaczenie trwa chwilę. Mogę sama to przeprowadzić nawet podczas karmienia. Jeśli chodzi o resztę, to może niech się wypowie tutaj AlfaLS do której trafiły kociaki z meliny.I wiesz...o dziwo miały tam kuwetkę. Kilka dni dopiero, bo wcześniej waliły gdzie popadnie. Masz jakieś zastrzeżenia co do moich postów... To ich nie czytaj po prostu.
Nie każdy jest kociarzem. Pamiętaj o tym. Ludzie czasem tracą cierpliwość z powodu jednej kupy.
Doczytałaś moze? Trafił do mnie 3 tygodniowy kociak. Ktoś go wrzucil do budki Tozowskiej i zostawił na pastwę losu.Bezproblemowy, czyściutki, umiejący się załatwiać do kuwety. Możesz mi odpowiedzieć jaki był powód???
szkoda tylko, że jak Iza pisała i prosiła parę dni temu o pomoc w sprawie tego kociaka
to żadna z Was wtedy tu nie przyszła i nie zaoferowała pomocy, a teraz się tu wymądrzacie![]()
Po pierwsze, nie Ty Izo71Koty będziesz mnie rozliczać z tego ile mam wspólnego z kotami.
Po drugie, mam w domu nieszczepiony miot 4-tygodniowy i NIE MOGĘ dać tymczasu innym kociętom (nawet pomijając odległość między Szczecinem a Warszawą).
Po trzecie, jeśli traktujesz skarbonko radę, by kociętom porobić ogłoszenia jako "wymądrzanie", to widać mamy inne pojęcie na temat znaczenia tego słowa.
wiem co mówię bo nie od dziś czytam tą Waszą nagonkę na osobę Izy
a jeśli twierdzisz inaczej to czemu tu nigdy jednego dobrego słowa z Waszych ust nie usłyszałam na temat Izy![]()
![]()
Może nie jestem o niej dobrego zdania? I proszę, nie pisz o mnie Wy, bo mi się źle kojarzy