Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 18:45 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Zaznaczam sobie. Strasznie smutna ta sytuacja z maluchami. Ale podziwiam was, że tak dobrze się zorganizowaliście. Tylko dzięki Wam mają jakąś szansę :1luvu:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Nie lip 03, 2011 20:51 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Dwa schroniskowe maluszki - tyci burasek, i biało -rudy maluszek już grzeją dupki w DT u majencji :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lip 03, 2011 20:54 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

To prawda że grzeją - włączyłam im centralne podłogowe :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 03, 2011 20:59 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Maja ty to normalnie :1luvu: anioł jesteś.
A jak przyjął cię Junior z trzypakiem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lip 03, 2011 21:26 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Junior się cieszy jak zwykle, bo on lubi małe zwierzątka :mrgreen: zwłaszcza że nie musi przy nich robić :twisted: .Raz tylko został na noc z Paszczakiem i Pelaśką to juz o 7.00 rano stał z nimi pod moją druga pracą :mrgreen: bo mu dały tak w dooopę. Jeszcze ich nie widział , bedzie dopiero za jakie pół godziny.
Ten od Ciebie to mały upierdliwiec, drugi rudziaszek będzie pokroju mojego Klawisza- taki goooopi kotek :mrgreen: a dziewuszka słodziutka. Jak wejde do łazienki to od razu wyłazi z budki i kiwa się na chudych łapinkach do mnie. Wszystkie pieknie qwetkują
Obrazek

majencja

Post » Nie lip 03, 2011 21:55 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Kurcze dużo tych maluszków w schronisku :( a raczej będzie ich przybywało niż ubywało :( trza szukać domków tymczasowych :!: Ewa czy w piątek reszta kociaków została zaszczepiona :?:

terenia1

Post » Pon lip 04, 2011 6:30 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

tak, maluchy zostały w piątek zaszczepione

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 04, 2011 9:09 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

mar_tika pisze:Dzień 03.07.2011
Klata czarna na wprost boksów dwa kocurki.Nie ma wpisu w zeszycie??
Obrazek
Obrazek

to dwa przeniesione z tej klaty na podłodze co są małe z mamuśką. odseparowane bo mają świerzba.

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon lip 04, 2011 10:21 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

No to się wyjaśniło .Tylko teraz okazuje się że mamuśka pod opieką 6 sztuk.# z klaty ktore siedzą razem z nią,dwa świerzby i tego adhd z boksu nr 7 :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 04, 2011 13:03 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

majencja pisze:Junior się cieszy jak zwykle, bo on lubi małe zwierzątka :mrgreen: zwłaszcza że nie musi przy nich robić :twisted: .Raz tylko został na noc z Paszczakiem i Pelaśką to juz o 7.00 rano stał z nimi pod moją druga pracą :mrgreen: bo mu dały tak w dooopę. Jeszcze ich nie widział , bedzie dopiero za jakie pół godziny.
Ten od Ciebie to mały upierdliwiec, drugi rudziaszek będzie pokroju mojego Klawisza- taki goooopi kotek :mrgreen: a dziewuszka słodziutka. Jak wejde do łazienki to od razu wyłazi z budki i kiwa się na chudych łapinkach do mnie. Wszystkie pieknie qwetkują

:ryk: oj coś tylko upierdliwce rude ci daję :oops: ale mi wstyd :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 04, 2011 13:32 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Jak będzie za bardzo nie teges to Ci go odwiozę :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pon lip 04, 2011 14:23 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Piotrek był rano dziś - wczoraj po południu przywieźli dwa maluszki, jeden w stanie agonalnym niestety, został uśpiony a drugi dostał butlę z mlekiem, na razie jest w Almavecie ale na weekend trzeba mu znaleźć dom tymczasowy !

Filomen

Post » Pon lip 04, 2011 14:36 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Filomen pisze:Piotrek był rano dziś - wczoraj po południu przywieźli dwa maluszki, jeden w stanie agonalnym niestety, został uśpiony a drugi dostał butlę z mlekiem, na razie jest w Almavecie ale na weekend trzeba mu znaleźć dom tymczasowy !

A czy schronisko coś zrobiła w sprawie tych kotków :?:
Czy chociaż nakarmili butlą zanim Piotrek przyjechał :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 04, 2011 15:54 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Dorota Wojciechowska pisze:
Filomen pisze:Piotrek był rano dziś - wczoraj po południu przywieźli dwa maluszki, jeden w stanie agonalnym niestety, został uśpiony a drugi dostał butlę z mlekiem, na razie jest w Almavecie ale na weekend trzeba mu znaleźć dom tymczasowy !

A czy schronisko coś zrobiła w sprawie tych kotków :?:
Czy chociaż nakarmili butlą zanim Piotrek przyjechał :evil:

nie oczywiście, ze nie, nie mają mleka, a przede wszystkim chęci - Piotrek się strasznie wkurzył i była nieprzyjemna rozmowa.

butlą z mlekiem nakarmili w Almavecie oczywiście.

Filomen

Post » Pon lip 04, 2011 18:01 Re: Schronisko Sosnowiec - pełno maluchów! ratunku!

Byłam na chwilę po południu w Almavecie, maluszek taki pingwinek czarno-biały, karmiony butlą, ale pozostawiony sam sobie w boksie drze japę niemiłosiernie 8O

terenia1

[poprzednia][następna]