Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Junior się cieszy jak zwykle, bo on lubi małe zwierzątkazwłaszcza że nie musi przy nich robić
.Raz tylko został na noc z Paszczakiem i Pelaśką to juz o 7.00 rano stał z nimi pod moją druga pracą
bo mu dały tak w dooopę. Jeszcze ich nie widział , bedzie dopiero za jakie pół godziny.
Ten od Ciebie to mały upierdliwiec, drugi rudziaszek będzie pokroju mojego Klawisza- taki goooopi koteka dziewuszka słodziutka. Jak wejde do łazienki to od razu wyłazi z budki i kiwa się na chudych łapinkach do mnie. Wszystkie pieknie qwetkują
Filomen pisze:Piotrek był rano dziś - wczoraj po południu przywieźli dwa maluszki, jeden w stanie agonalnym niestety, został uśpiony a drugi dostał butlę z mlekiem, na razie jest w Almavecie ale na weekend trzeba mu znaleźć dom tymczasowy !
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:Piotrek był rano dziś - wczoraj po południu przywieźli dwa maluszki, jeden w stanie agonalnym niestety, został uśpiony a drugi dostał butlę z mlekiem, na razie jest w Almavecie ale na weekend trzeba mu znaleźć dom tymczasowy !
A czy schronisko coś zrobiła w sprawie tych kotków![]()
Czy chociaż nakarmili butlą zanim Piotrek przyjechał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 370 gości