4-miesięczny rudy Centuś szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 16:50 Re: Przygarnij kotka

Chciałam bardzo podziękować Ewie, że przygarneła do siebie małego kocurka. Super, że są jeszcze tak wrażliwi ludzie jak Ewa :ok:

Kociak jest super na 100% szybko znajdzie domek i dobrego człowieka, który da mu dużo miłości wierzcie mi ten kociak na to zasługuje.

Ma piękne rude futro, zielone oczka, jest wesoły i garnie się ludzi.
:ok: za domek dla rudego tygryska

maxima161

Od: Pon kwi 19, 2010 22:41

Post » Nie lip 03, 2011 16:54 Re: Przygarnij kotka

:1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 08, 2011 20:01 Re: Przygarnij kotka

Hej Ewa jak się miewa mały rudzielec? Jak jego zdrówko i samopoczucie? Znalazł już domek?

maxima161

Post » Pon lip 11, 2011 14:14 Re: Przygarnij kotka

Cześć Aniu, kociak roboczo zwany Centusiem (ze względu na jego piękne cętki na pleckach) jest u mnie. Miałam go zawieźć do znajomej na tymczas, ale od tygodnia nie mam czasu, więc już zostanie u mnie, dopóki nie znajdzie domku stałego...
Ostatnio narobił mi niezłego stracha, przez 3 dni tylko spał, zachowywał się jakby go coś bolało, do tego miałą biegunkę... Byłam z nim u 2 wetów, i wszystko wskazuje na to, że rozrabiając z innymi kociakami musiał spaść z jakiegoś mebla, potłukł się? W każdym razie dostał leki i od razu mu się poprawiło. Teraz znów zachowuje się jak prawdziwy kociak. Bawi się, gania za piłeczkami, dusi mniejsze kociaki, standard. Walczymy jeszcze z kupkami, ale jest już mała poprawa. Poza tym to bardzo fajny kociak, strasznie ciekawski, jest wszędzie tam gdzie ja i patrzy co robię. Pełna kontrola :-)
Przy okazjI; jak wchodzisz na ten wątek, to zmień proszę tytuł (może to zrobić jedynie założyciel wątku): "4-miesięczny rudy Centuś szuka domu" A nuż tutaj wypatrzy go jakiś domek?
A poniżej fotki małego rudzielca
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon lip 11, 2011 15:20 Re: Przygarnij kotka

Brak mi słów jaki jest piękny.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za nowy DOMEK.

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Wto lip 12, 2011 18:32 Re: 4-miesięczny rudy Centuś szuka domu

:1luvu: Centuś to prawdziwy skarb bardzo się cieszę, że wszystko z nim w porządku :).

Centuś jest nie tylko ślicznym rudzielcem ma super charakter. Potwierdzam co napisała wyżej Ewa, choć z Centusiem miałam przyjemność obcowania 2 dni to strasznie za nim tęsknie :(. Trudno znaleźć kota z takim usposobieniem (nie boi się ludzi, lubi towarzystwo innych zwierząt, uwielbia zabawę, jest mega pocieszny po prostu kot ideał :)
Trzymam kciuki za dobrego człowieka dla Centusia :ok: Pogłaszcz go ode mnie i ucałuj

maxima161

Post » Czw lip 21, 2011 18:48 Re: 4-miesięczny rudy Centuś szuka domu

Podbijam temat

Szukamy domku dla 4 miesięcznego kocurka o imieniu Centuś.
Kociak oswojony, kuwetkuje, lubi towarzystwo ludzi i innych kotów. Dodam, że jest wesoły i bardzo lubi zabawę z człowiekiem. Pomimo tego, że los potraktował go okrutnie ( został porzucony przez jakiś niepoważnych ludzi ) to nie pozostawiło to rys na jego psychice. Kociak jest bardzo ufny do ludzi i nie odstępuje człowieka na krok. Gdzie człowiek tam i Centuś :).

Jeśli szukacie rudzielca, który nie ma wrednego charakteru :) prosimy o kontakt.

Ewa jak tam się ma nasz mały bohater postu?

maxima161

[poprzednia]