Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 7:23 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

My trzymamy kciuki i pamiętamy a Kapitan niech załogi pilnuje, bo morale w zaniku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie lip 03, 2011 9:31 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Kapitanie mam nadzieję ,że noc minęła dobrze. :oops: Nam dzisiaj kciuki Twoje potrzebne.

My bardzo trzymamy za Was.
A ja wypiłam herbatę o smaku rumu. Tylko o smaku :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 03, 2011 9:41 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Rumu :ryk:
Czy to przypadkiem nie był smak i aromat identyczny z naturalnym :roll:

No to się załoga rumnęła :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie lip 03, 2011 9:46 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Nawet aromat już wywietrzał :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 03, 2011 10:55 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Bo ten "identyczny z naturalnym" w innych językach nazywa się po prostu "artificial flavour".... czyli śtuczny

A my życzymy samych naturalnych aromatów (nie wspominam o kuwetowych :ryk: )
I odwagi do przebrnięcia przez te deszczowe dni :ok:
Ku chwale kocich i innych stworzeń :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie lip 03, 2011 11:16 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

sztuczny, sztuczny, wiem :(
Ale i tak lubiłam tę herbatę.
Co do aromatów kuwetowych:
znajoma zostawiła kiedyś pod opieką psa koleżance. Jedną z najważniejszych spraw zdrowotnych jest jakość kupy, jak wiadomo powszechnie. Znajoma po powrocie zapytała, drążąc, czy wszystko z psem ok: "a kupa dobra była?". "Nie wiem, nie próbowałam" 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 03, 2011 14:28 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

My wróciłyśmy z wystawy ,pogoda dopisała ,zdjęć narobiliśmy ,wygłaskałam buldogi angielskie bo strasznie mi się podobają.Zdobyłyśmy ocenę doskonałą niestety bez medalu.Sędzina w naszej rasie była be,w ogóle nie znała się na rasie i to mnie denerwowało bo wygrywały psy z wadami a świetne psy zajmowały gorsze miejsca.My bawiliśmy się dobrze.Koty witały nas w progu mieszkania jak po długiej nieobecności.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lip 03, 2011 14:47 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:My wróciłyśmy z wystawy ,pogoda dopisała ,zdjęć narobiliśmy ,wygłaskałam buldogi angielskie bo strasznie mi się podobają.Zdobyłyśmy ocenę doskonałą niestety bez medalu.Sędzina w naszej rasie była be,w ogóle nie znała się na rasie i to mnie denerwowało bo wygrywały psy z wadami a świetne psy zajmowały gorsze miejsca.My bawiliśmy się dobrze.Koty witały nas w progu mieszkania jak po długiej nieobecności.

Gratulujemy, choć bez medalu. A jaką rasę reprezentujecie (to znaczy, nie wszyscy chyba :wink: ).
Koty witały, bo DŁUGO Was nie było.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 03, 2011 14:56 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

MalgWroclaw pisze:
horacy 7 pisze:My wróciłyśmy z wystawy ,pogoda dopisała ,zdjęć narobiliśmy ,wygłaskałam buldogi angielskie bo strasznie mi się podobają.Zdobyłyśmy ocenę doskonałą niestety bez medalu.Sędzina w naszej rasie była be,w ogóle nie znała się na rasie i to mnie denerwowało bo wygrywały psy z wadami a świetne psy zajmowały gorsze miejsca.My bawiliśmy się dobrze.Koty witały nas w progu mieszkania jak po długiej nieobecności.

Gratulujemy, choć bez medalu. A jaką rasę reprezentujecie (to znaczy, nie wszyscy chyba :wink: ).
Koty witały, bo DŁUGO Was nie było.
My reprezentujemy Berneńska Sunię Pasterską .Śmiechu dzisiaj było bo i kundelek sobie sam wszedł na wystawę i prezentował sie na niektórych ringach.A kundelka też posiadamy i on to by się dopiero na wystawę nadawał bo charakterny chłopak,grubiutki a takie się dzisiaj sędzinie podobały. :lol.

horacy 7

Post » Nie lip 03, 2011 15:54 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Berneńczyki są fajne :D I sunia, proszę się kłaniać suni ode mnie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 03, 2011 16:42 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Może pokazemy sunie i pieski zamiast Brysia bo po fotki się dopchać nie mogę do kapitana.Kapitan mocno ostatnio zajęty gości przyjmuje a mnie nie chce. :lol:

horacy 7

Post » Nie lip 03, 2011 18:04 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Pozdrawiamy kapitana i załogę!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie lip 03, 2011 18:37 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

No to skoro Brynio ostatnio nie ma czasu żeby nam pozować bo zajęty przyjmowaniem gości ;) to mamy mały bonus :)

Tamdam tamdam, proszę Państwa poniżej Stella i Buldogi :) Można podziwiać :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 03, 2011 21:00 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Fajne psiska :1luvu:
Ale czy to rude to naprawdę buldog? :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lip 03, 2011 21:08 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

taizu pisze:Fajne psiska :1luvu:
Ale czy to rude to naprawdę buldog? :ryk:

To rude też można zakwalifikować do buldogów. :P Śpi zawsze ze Stellą , z nią chodzi na spacery na podwórko z podniesionym ogonem to chyba ma coś z buldoga. :lol:

horacy 7

[poprzednia][następna]