Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Kapitanie mam nadzieję ,że noc minęła dobrze.Nam dzisiaj kciuki Twoje potrzebne.
horacy 7 pisze:My wróciłyśmy z wystawy ,pogoda dopisała ,zdjęć narobiliśmy ,wygłaskałam buldogi angielskie bo strasznie mi się podobają.Zdobyłyśmy ocenę doskonałą niestety bez medalu.Sędzina w naszej rasie była be,w ogóle nie znała się na rasie i to mnie denerwowało bo wygrywały psy z wadami a świetne psy zajmowały gorsze miejsca.My bawiliśmy się dobrze.Koty witały nas w progu mieszkania jak po długiej nieobecności.
My reprezentujemy Berneńska Sunię Pasterską .Śmiechu dzisiaj było bo i kundelek sobie sam wszedł na wystawę i prezentował sie na niektórych ringach.A kundelka też posiadamy i on to by się dopiero na wystawę nadawał bo charakterny chłopak,grubiutki a takie się dzisiaj sędzinie podobały. :lol.MalgWroclaw pisze:horacy 7 pisze:My wróciłyśmy z wystawy ,pogoda dopisała ,zdjęć narobiliśmy ,wygłaskałam buldogi angielskie bo strasznie mi się podobają.Zdobyłyśmy ocenę doskonałą niestety bez medalu.Sędzina w naszej rasie była be,w ogóle nie znała się na rasie i to mnie denerwowało bo wygrywały psy z wadami a świetne psy zajmowały gorsze miejsca.My bawiliśmy się dobrze.Koty witały nas w progu mieszkania jak po długiej nieobecności.
Gratulujemy, choć bez medalu. A jaką rasę reprezentujecie (to znaczy, nie wszyscy chyba).
Koty witały, bo DŁUGO Was nie było.
taizu pisze:Fajne psiska![]()
Ale czy to rude to naprawdę buldog?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 72 gości