co do bazarków, to jeszcze się będę odzywać oraz męczyć - mam nadzieję, że po wczorajszej mojej tyradzie nie macie bazarkowstrętu
Moderator: Estraven
pluskwa6 pisze:przyznaję się, że gdzieś posiałam kartkę (trochę wczoraj zabalowałam), na której zbierałam Wasze adresy mailowe, więc osoby, które były a których nie mam na FB bardzo uprzejmie proszę o wysyłanie mi tych adresów na pw
co do bazarków, to jeszcze się będę odzywać oraz męczyć - mam nadzieję, że po wczorajszej mojej tyradzie nie macie bazarkowstrętu
lutra pisze:u nas lekki wymiot o 7 rano, potem kupa średnia, wizyta u weta z wszystkimi, ale jest dobrze, karotka ma jechac do domu, dzis, pani wet mówi, że może...
mahob pisze:Miło było wszystkich zobaczyć i poznać
lutra pisze:Sama jedzie, ale chyba jej nie zawiozę dziś, bo się boję, że się pofajda nieładnie... ktoś po powrocie zrobił średnią kupę za pralką, ale to z drugiej grupy (średniaki), a Bono sobie przeciął opuszkę, o co i jak, nie wiem... Zorro lepiej. Sabat się drze jak opętany i jest urodzonym piłkarzem, piłkę robi nawet z podkładu. Babcia się drze bardzo, a Mercedes uroczo zaczepia...
Tweety pisze:Pluskwo, mam te kartki, mam też zielony, fundacyjny długopis, do odbioru w miejscu gdzie będę z torebką
Tweety pisze:mahob pisze:Miło było wszystkich zobaczyć i poznać
cieszę się, że dołączysz do niańczących kociarnię.
......
Pasibrzucha pisze:Było mi bardzo miło spotkać i poznać przynajmniej część AFNuChętnie włączę się w marsz, choćby przy rozdawaniu ulotek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: LikeWhisper i 118 gości