temat nieaktualny...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 20:32 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Amanda_0net pisze:Po przeczytaniu apeli tylu osób grubo zastanowiła bym się nad oddaniem kociaka tej osobie 8O
Biedne kocię :(

kociekotki rozdaje kociaki.
Jej postawa w niczym nie przypomina odpowiedzialnej osoby, której zależy na godziwym życiu kota.
Wiec, pierwszej chętnej kota oddaje i po .... problemie.

Bardzo biedne kocie :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob lip 02, 2011 21:30 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Fredziolina pisze:
Amanda_0net pisze:Po przeczytaniu apeli tylu osób grubo zastanowiła bym się nad oddaniem kociaka tej osobie 8O
Biedne kocię :(

kociekotki rozdaje kociaki.
Jej postawa w niczym nie przypomina odpowiedzialnej osoby, której zależy na godziwym życiu kota.
Wiec, pierwszej chętnej kota oddaje i po .... problemie.

Bardzo biedne kocie :(

przeczytałam uważnie całość. Zgadzam sie z poprzedniczkami. Nie oddałabym kota przy tak wielu głosach przeciwnych. Uważam,ze kociekotki chca sie go pozbyć za wszelka cenę. I mieć problem z głowy.

Już na wielu wątkach były sprzeczne wpisy JOAŚKI, checi adopcji, i takie tam różności .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 02, 2011 21:40 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

ASK@ pisze:Już na wielu wątkach były sprzeczne wpisy JOAŚKI, checi adopcji, i takie tam różności .

Wart Pac pałaca.
Polecam lekturę wszystkich czterech stron postów użytkownika
search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=41381&start=45
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Nie lip 03, 2011 0:13 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Fredziolina wiesz czemu do ciebie sie nie zwrócę?bo nie lubie plotkar kłamstw i ludzi o dwóch twarzach...takich jak TY!!!biedne te koty to prawda

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie lip 03, 2011 5:32 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

redaf pisze:
ASK@ pisze:Już na wielu wątkach były sprzeczne wpisy JOAŚKI, checi adopcji, i takie tam różności .

Wart Pac pałaca.
Polecam lekturę wszystkich czterech stron postów użytkownika
search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=41381&start=45

:!: :!: :!: :!:

viewtopic.php?f=1&t=123167&start=255
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 03, 2011 7:33 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Smutno i straszno w tym wątku :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lip 03, 2011 8:04 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Paranoja :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie lip 03, 2011 14:26 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

:1luvu:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie lip 03, 2011 17:10 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

JOOAŚKA pisze: :1luvu:

:?: :?: :?:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lip 03, 2011 17:35 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

kociekotki pisze:Mała czarna z białymi skarpetami i krawatkiem, 5 tygodniowa kotka szuka nowego, odpowiedzialnego, STAŁEGO domku. Kotka może być oddana już- osobie, która potrafi wychowywać kocie dziecko, bądź za 2- 3 tygodnie, gdy będzie już w pełni samodzielna.
Kotka bardzo kontaktowa, "pieszczoszek" wychowywana z dziećmi, dorosłymi kotami, małym psem i 2 dużymi psami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu z pieskiem sąsiadów
Obrazek

Pogrubienie moje.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lip 05, 2011 7:58 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

Dziękuje wszystkim za miłe odpowiedzi... nie uważam się za nieodpowiedzialną osobę, pracuje w ośrodku kultury, studiuję pedagogikę, mam 2 dzieci, 3 w drodze i kocham zwierzęta... Myślałam, że znajdę na tym forum ludzi, którym tak jak mi zależy na dobru niechcianych zwietrząt, mam warunki aby kotka u mnie została, nie szukam jej na szybko domu, mam 8 swoich kotów i 3 psy, 2 hektary pola i dzialke z 17 szklarniami- dla kotoe idealny dom... . Przypieliście mi etykietę morderczyni, czy pomyśleliście chociaż przez chwilę, że można tym skrzywdzić człowieka- ja poczułam się strasznie- siedzę czytam to forum i nie mogę powstrzymać płaczu . Cieszę, się, że trafiłam na to forum- dzięki niemu znalazałm Lusię viewtopic.php?f=1&t=126166, ale zrozumiałam też dlaczego tak kocham zwierzęta a nie lubię ludzi....
Ostatnio edytowano Wto lip 05, 2011 8:19 przez kociekotki, łącznie edytowano 2 razy
Marlenka - jednooki bandyta:)
ObrazekObrazekObrazek

kociekotki

Od: Pon kwi 04, 2011 15:28

Post » Wto lip 05, 2011 8:11 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

kociekotki, nikt tu nie plotkuje, tylko chcemy jak najlepiej dla kota. po to dawane ci były linki do wątków o JOAŚKA, żebyś poczytała czy ta osoba jest odpowiedzialna itd itp.
nie rozumiem twojego uparcia się, żeby dać jej szansę, skoro kot może zostać u ciebie i to długo, to szukanie domu na gwałt moim zdaniem jest conajmniej dziwne w twoim przypadku.

edit:
spoko, że prawie calkowicie zmieniasz treść swojego posta :/

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto lip 05, 2011 8:32 Re: miesięczna zdrowa kotka szuka DS /dolnośląskie, LUBIN/

kociekotki pisze:Dziękuje wszystkim za miłe odpowiedzi... nie uważam się za nieodpowiedzialną osobę, pracuje w ośrodku kultury, studiuję pedagogikę, mam 2 dzieci, 3 w drodze i kocham zwierzęta... Myślałam, że znajdę na tym forum ludzi, którym tak jak mi zależy na dobru niechcianych zwietrząt, mam warunki aby kotka u mnie została, nie szukam jej na szybko domu, mam 8 swoich kotów i 3 psy, 2 hektary pola i dzialke z 17 szklarniami- dla kotoe idealny dom... . Przypieliście mi etykietę morderczyni, czy pomyśleliście chociaż przez chwilę, że można tym skrzywdzić człowieka- ja poczułam się strasznie- siedzę czytam to forum i nie mogę powstrzymać płaczu . Cieszę, się, że trafiłam na to forum- dzięki niemu znalazałm Lusię viewtopic.php?f=1&t=126166, ale zrozumiałam też dlaczego tak kocham zwierzęta a nie lubię ludzi....

zmieniłaś swojego posta
wcześniej napisałaś, że tylko Joaska zainteresowała się kotkiem, a przecież on od 30 maja czeka na dom :roll:

to co ja mam powiedzieć, jeśli moje tym czasy już trzy lata szukają domu i nikt się nimi nie zainteresował? mam je oddać np. pierwszej lepszej osobie, bo się nimi zachwyciła :roll:

wiesz, w tej chwili nie masz powodu do płaczu, ale za chwile, kiedy kota wydasz Joaśce, zapewniam Cię, będziesz miała powód do ryku, nie do płaczu ale ryku.

Tyle ode mnie.

Fredziolina

Post » Wto lip 05, 2011 8:36 Re: temat nieaktualny...

kociekotki nikt nie zamierza cię tu linczować ale zrozum forum stało się podejrzliwe gdyż JOOAŚKA w wielu miejscach,na wielu wątkach pisze o przygarnianiu kotów niby na DS,potem okazuje sie,że oddała je do adopcji tylko nikt nie wie gdzie i komu;jej wypowiedzi są nie spójne a nawet sprzeczne z sobą,są chaotyczne i bardzo często "ni przypiął ni przyłatał' :? ;przeszukaj sobie forum i przeczytaj jej posty jeden po drugim to zrozumiesz dlaczego tak nerwowo robi sie jak JOOAŚKA chce znowu kociaka;jeśli jest w porządku dlaczego nie pokaże umowy adopcyjnej i nie powie gdzie oddała choć jednego kota??? jej odpowiedzi w tym temacie są nie jasne-najczęściej,że kotek pojechał do dobrego domku :? jeśli dobry to niech odezwie się,niech wstawi zdjęcia kotka....widziałas gdzieś ,że JOOAŚKA napisała: "kotek jest tu i tu i domek napisze na forum"-doopa blada :evil: jak dla mnie to jesli te koty istnieją w realu to przepadają bez wieści;dlatego wszyscy "naskoczyli" na ciebie w związku z tym,że chcesz oddać kota JOOAŚCE
może trochę brutalnie ale chcieliśmy uświadomić ci,że nie każdy na forum jest "w porządku";zdarzają się różne "kwiatki",nawet organizacje potrafią wyrządzić więcej krzywdy zwierzętom niż im pomóc-np.Fundacja Izy Milińskiej "Kocia Mama"-słyszałaś o niej ? jeśli nie to poczytaj -jest o tym na forum;podeślę ci link do tematu jeśli będziesz chciała...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto lip 05, 2011 8:42 Re: temat nieaktualny...

polecam Ci watek o działalności IKA6
viewtopic.php?f=1&t=117164&hilit=IKA+6

Fredziolina

[poprzednia][następna]