Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 11:08 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Brysiu widzisz jak zapędziłeś cioteczki do szorowania,jeszcze wujków trzeba bo nam się z wachty urwali. :lol:

Nie urwali, tylko są zapracowani :)
Brysiowi skończyło się właśnie Allegro, miał 914 odsłon i obserwatora. Niedługo wystawię nowe.

Adam
aburacze

Post » Pt lip 01, 2011 11:31 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Zofia&Sasza pisze:Wiem, czemu nigdy nie chciałam mieć dzieci :idea: Nawet do pracy muszę z nimi chodzić...

A kocierzyńskiego nie dają :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 01, 2011 12:19 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

meksykanka pisze:Przyznam się teraz dlaczego się tak martwię - kociaki z Darłowa mają podejrzenie... (no boję się wymówić nazwy tej choroby, żeby jej nie wywołać)... Cały czas jest nadzieja, że jednak nie... bo gdyby... nawet nie ma co myśleć :(

Uszy do góry. Nie może być tak..., nie i koniec!

Na szczęście okazało się że jeden z malców ma kk i nie jest to pp. Za to mają grzyba :(

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pt lip 01, 2011 12:49 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Bardzo się cieszę, że panika odwołana.
Czegoś się jednak nauczyłam, bo wczorajszy dzień spędziłam na konsultacjach...
Niestety nie możemy zaprzestać działalności, trzeba tylko w jak największym stopniu ograniczyć zagrożenie... i dlatego należy się uczyć, uczyć, konsultować, starać...
Nio, nawet ja może się czegoś nauczę :oops:

Bo jeśli my nie będziemy wozić koteczków (bo inne w domu mogą być zagrożone), Basia nie będzie chodzić do schroniska, inne szanowne uczestniczki forum nie będą podejmować kotów z ulicy... bo już w domu mają kociarnię.... to kto to zrobi?!

Kociarze do boju :ok: i dziękuję wszystkim za wskazówki i porady :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lip 01, 2011 12:59 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

meksykanka pisze:Niestety nie możemy zaprzestać działalności, trzeba tylko w jak największym stopniu ograniczyć zagrożenie...

dokładnie to miałam na myśli - może się w nocy niejasno wyraziłam.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 01, 2011 15:19 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

aburacze pisze:
meksykanka pisze:Przyznam się teraz dlaczego się tak martwię - kociaki z Darłowa mają podejrzenie... (no boję się wymówić nazwy tej choroby, żeby jej nie wywołać)... Cały czas jest nadzieja, że jednak nie... bo gdyby... nawet nie ma co myśleć :(

Uszy do góry. Nie może być tak..., nie i koniec!

Na szczęście okazało się że jeden z malców ma kk i nie jest to pp. Za to mają grzyba :(

Pozdrawiam!

Adam

Cieszę się, że to tylko kk i grzyb...
Kapitanie, deszcz pada!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt lip 01, 2011 17:43 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

U nas teraz nie pada, ale rum by się przydał :mrgreen: . Rumu nie ma, robota jest.
Grzyb leczy się dłużej i trudniej, może też wracać. Ale się leczy. Załoga wybrana przez Kapitana Brysia jest dzielna i się nie poddaje :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lip 01, 2011 17:47 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Ja juz się poddaję dzisiaj niestety. :cry: Tylko Brysiowi pokład szorować będę. :| :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 02, 2011 5:22 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Czołem Brysiu,
miej się dobrze dzisiaj, bo sobota i trzeba zakasać rękawy do sobotnich porządków. Oczywiście pod Twoimi rozkazami.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 02, 2011 8:59 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Noooo, pogoda barowa Kapitanie.... a ktoś cały rum wypił :?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 10:25 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Melduję, że ja tylko jedno piwko, nie rum :oops:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 02, 2011 10:36 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Załogo tylko się kontrolować by się nie spić. :wink: Wieczorem pójdę może zrobić fotki bo Bryś ma gości i nie mogę przeszkadzać. :oops:

horacy 7

Post » Sob lip 02, 2011 10:42 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Goooście u Kapitana. To niech se załoga mundury odprasuje :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 21:27 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Niestety fotek dzisiaj nie ma ,może jutro. :wink:

horacy 7

Post » Nie lip 03, 2011 7:02 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Kapitanie mam nadzieję ,że noc minęła dobrze. :oops: Nam dzisiaj kciuki Twoje potrzebne.

horacy 7

[poprzednia][następna]