KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! Ariel ma DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 02, 2011 7:36 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj wieczorem nie włączałam kompa, a tu takie wieści! Dziękuję kochana, że zlitowałaś się nad Arielkiem :1luvu: Kocio miał mnóstwo szczęścia, że spotkał Ciebie na swojej drodze. Parę dni u Ciebie pomieszka i będzie z niego przepiękny kot. Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek :ok: :ok: :ok:
Trzymam kciuki za dzisiejszy dzionek, za zabieg, i za wzajemne stosunki kocie, oby były jak najlepsze :ok: :ok: :ok:
Miłej i spokojnej soboty Kasieńko :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lip 02, 2011 7:39 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Witaj kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No Arielek nie zostawił mi wyjścia-postanowił wziąć los w swoje łapinki i zapakował się na kolana i co-miałam zostawić??? :(
Grzeczny jest i słodki,uwielbia się przytulać,siedzieć na rękach, nie sprawia żadnych kłopotów-siedzi taki grzeczniutki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 02, 2011 7:58 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Obrazek

Dzień dobry :D

Tak mam z Pynzią-Ginger :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lip 02, 2011 8:03 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A jak coś czulam, że Arielek długo nie będzie na Ciebie czekać :mrgreen:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lip 02, 2011 11:56 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Szura-najmysi mama pisze:Obrazek

Dzień dobry :D

Tak mam z Pynzią-Ginger :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:
kiche_wilczyca pisze:Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A jak coś czulam, że Arielek długo nie będzie na Ciebie czekać :mrgreen:

Obrazek

No nie chciał czekać Martuś,widocznie wolał życ bez jajek,niż na takiej wolności-głodnej i chłodnej!

Maluch śpi po zabiegu,smierdzi straszliwie,bo pomimo,że miał podkład,to zasikał sie dokumentnie!
Ale co tam,teraz to już z górki!
Uszka oczyszczone,zakroplone frontline'm i oridermylem,tolfa na jutro do podania w domku.Aneta od razu bez mówienia dała,nie lubi jak zwierzę niepotrzebnie cierpi-kochana jest! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za to wszystko zapłaciłam 80 zł!-fajne mam wetki co? :D :1luvu:
Za tydzień na biomectin .
Muszę iść do sklepu i kupić chusteczki nasączane,bo trochę chcę go wytrzeć,żeby tak nie capił :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 18:18 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Obrazek

Jak możecie to rozglaszajcie watek ,gdzie się da,pliss

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=129808&start=0
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lip 02, 2011 18:42 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Boże!-kolejny dramat! :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 19:19 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

no niestety :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lip 02, 2011 19:20 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Od 16-tej Arielek juz całkowicie wybudzony był,czasem tylko lekko chwiała mu sie doopka.Teraz juz chodzi pewnie.Zamknełam koty w pokoju i pozwoliłam mu porozciągac mięśnie!
Oczywiście lodówka zaliczona!-to kotek lubiący wysokie miejsca

Przepraszam za kiepska jakość zdjęć,ale robione bez flesza,żeby widać było jakie on ma niesamowite oczy-wielkie i skośne-niestety ,zmrużył :?

Obrazek

Obrazek
Bardzo jest chudy niestety-bioderka stercza jak gwoździki,a co najdziwniejsze,waży ponad 4 kg!-to będzie wielki kot,jak jeszcze masy nabierze!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 20:18 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Cześć sąsiadko :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lip 02, 2011 20:36 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Jak rudasek przytyje, sierśc mu będzie błyszczeć . i będzie super kotem, a i tak jest bardzo ładny :love:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob lip 02, 2011 20:40 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

On juz zaczyna błyszczeć-wyczesałam go furminatorem,przetarłam chusteczkami dla niemowląt i jest o niebo lepiej!
On ma oczy jak ufoludek!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 20:47 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

kropkaXL pisze:On ma oczy jak ufoludek!

Bo jest chudy, na łepetynie nie ma grama tłuszczu i oczysta wydają sie za duże i trochę dziwne! Ale za 3 - 4 tygodnie wszyscy będa zakochani w jego ślepkach!
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob lip 02, 2011 22:31 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Sliczny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oczy ma przepiękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak się troszkę podtuczy, to będzie powalał na kolana urodą :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 03, 2011 8:02 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

A tu po śniadanku-wskoczył na parapet i tęsknie wyglądał przez okno,troche zapewne brakuje mu przestrzeni,ale tylko czasem cichutko i przeciągle zamiauczy.Na tym zdjęciu wygląda całkiem przystojnie,bo en face nie widać tej jego strasznej chudości!

Obrazek

W tle widać fragment sklepu,gdzie kocio zebrał o jedzenie-to juz przeszłość-teraz może sobie tylko popatrzeć na miejsce swojej poniewierki.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]