KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 13:31 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Bona44 pisze:wydaje mi się że sól jest w flakonach po 100 i po 250 ml jak trzeba to doniosę

Bożenko ty nasza "donosicielko" kochana.
A na herbatke to chyba nie zabronili ci wpaść - napewno lekarz takich zaleceń nie ordynował :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 01, 2011 13:52 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Dorotko masz rację nie zabronił tylko herbatki poza tym wszystko inne tak.

Ale mam dziś powód do świętowania będę miała kelnerkę w rodzinie Aga dostała się do technikum o tym profilu :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt lip 01, 2011 14:13 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Bona44 pisze:Dorotko masz rację nie zabronił tylko herbatki poza tym wszystko inne tak.

Ale mam dziś powód do świętowania będę miała kelnerkę w rodzinie Aga dostała się do technikum o tym profilu :ryk:

nO TO ZAPRASZAMY NA PRAKTYKĘ - JUTRO O 17 U TERENIU
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 01, 2011 14:26 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

majencja pisze:ja zaopatrze w kawy , herbaty itp. Mam pytanie czy jakieś talerze i inne jednorazowe sprzęty do spożywania są potrzebne?? Czy każdy przyjeżdża z własnym widelcem i talerzykiem?? :ryk: :ryk:

Maja kawy i herbaty u mnie pod dostatkiem :wink: choć nie wiem obym nie palneła nieopatrznie a jutro się okaże że niet :wink:
Talerzyków i kubków mam zapas jeszcze z poprzedniej imprezy, ale jakby były na zbyciu jakieś jednorazowe sztuće to mogą być najwyżej jak zabraknie wyciągnę moją rodową zastawę :mrgreen: :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 01, 2011 17:17 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Trudno :evil: juz nakupiłam , najwyżej otworzysz kawiarnię :mrgreen: Po sałatce w moim wykonaniu trza by uruchomić pogotowie ratunkowe :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 01, 2011 18:07 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

majencja pisze: Po sałatce w moim wykonaniu trza by uruchomić pogotowie ratunkowe :mrgreen:

Czy ewentualnie mam zabrać ze sobą ze dwie butle O2 (2l.) i jakiś respirator przenośny ? :mrgreen: czy tylko zesaw do "ambu" wystarczy :ryk:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lip 01, 2011 18:12 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

oprócz ambu jeszcze kilka rurek trza co by dobrze dmuchać :twisted: ale ja zawsze na wszelaki wypadek wożę ze sobą
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 01, 2011 19:04 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

wiesiak pisze:Dziś dyżur zamiast z Gosią miałam z p.Beatką.Pani robiła wszystko na kwarantannie więc ja nic nie mogę napisać za wyjątkiem uwagi iż Nela ma jakieś zmiany na skórze w okolicy karku i boku w pobliżu grzbietu wygląda to w/g p.Beaty na grzybicę więc to pilna sprawa do oceny.

Sprawa z Nelą już w części załatwiona tzn byłam z nią u weta. Dziś została wypędzlowana, wypaćkana roztworem imawerolu - zmiany ma w trzech miejscach dokładnie jak Pani Wiesia napisała dwie w okolicach karku, jeszcze jedną z tyłu na udzie.
Następne smarowanie w poniedzialek tj. 04.07.11r. Wszystko dla Neli jest w torebkach w witrynce, torebki białe podpisane.
Imaverol jest w malutkiej strzykawce i trzeba go rozrobić z solą fizjologiczną lub przegotowaną wodą - wody tyle ile wejdzie do drugiej dużej strzykwaki która jest też w torebce. I tym roztworem w poniedziałek trzeba wszystkie miejsca porządnie wypaćkać łącznie z sierścią wokół.
Następna sprawa już wczesniej pisałam że Nelka ma zęby w fatalnym stanie śmiedzi jej z pyszczka. Na wtorek jest umówiona na zabieg czyszczenia zębów, trzeba ją rano zawieźć do weta, w poniedziałek wieczorem idzie do boksu i nie dostaje jedzenia.
Od jutra do poniedziałku ma dostawać zastrzki antybiotyk - i tu prośba do Wiesia :1luvu: i prośba o zawiezienie Nelki we wtorek rano do weta.
Jeśli we wtorek po południu nik jej nie będzie mógł odebrać ja po nią pojadę.

terenia1

Post » Pt lip 01, 2011 19:52 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Melduje się szeregowy Cookie po długiej nieobecności
i potwierdza pełną gotowość do działań rodzaju różnego :smokin:

:smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt lip 01, 2011 20:33 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Cookie1706 pisze:Melduje się szeregowy Cookie po długiej nieobecności

No witaj witaj widzę że odzyskałaś internet :D gotowość do działania potrzebna na jutro :mrgreen: na imprezkę :mrgreen: jak nie będziecie umieli trafić dzwonić zabrać ciepłe ciuchy :D i napoje rozgrzewające.

terenia1

Post » Pt lip 01, 2011 20:36 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Kropeczka13 pisze:
majencja pisze: Po sałatce w moim wykonaniu trza by uruchomić pogotowie ratunkowe :mrgreen:

Czy ewentualnie mam zabrać ze sobą ze dwie butle O2 (2l.) i jakiś respirator przenośny ? :mrgreen: czy tylko zesaw do "ambu" wystarczy :ryk:

Cookie1706

Post » Pt lip 01, 2011 20:41 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:Melduje się szeregowy Cookie po długiej nieobecności

No witaj witaj widzę że odzyskałaś internet :D gotowość do działania potrzebna na jutro :mrgreen: na imprezkę :mrgreen: jak nie będziecie umieli trafić dzwonić zabrać ciepłe ciuchy :D i napoje rozgrzewające.

Rozkaz Szeryfie :smiech3:
Internet to ja miałam cały czas, tak na marginesie, tyle, że lapka pożyczyłam
Będziemy z Jadzią i Wiesiem po 17:00 :smokin:
:dance: :dance2: :dance:
A czy na takim grillu była kiedyś interwencja policji?

Cookie1706

Post » Pt lip 01, 2011 20:48 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

No to przyszedł czas na krótką notkę z dyżuru :mrgreen:
Klimek w świetnej formie, uszka wyczyszczone,
Lea również została "umyta", kochana koteczka :love:
a jeżeli jesteśmy juz przy całuśnych kociakach to Miodzio i Zenuś bija wszystkie na głowe :king:
Westa wyglada o niebo lepiej (przynajmniej od momentu kiedy widziałam ja po raz ostatni)
Na zdrowej, jak to na zdrowej,
brakuje tylko stolika do gry w pokera :smokin:
Ostatnio edytowano Pt lip 01, 2011 20:56 przez Cookie1706, łącznie edytowano 1 raz

Cookie1706

Post » Pt lip 01, 2011 20:49 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Cookie1706 pisze:

No jeszcze nie :ryk: ale jak to mówią wolność Tomku w swoim domku :mrgreen:

terenia1

Post » Pt lip 01, 2011 20:53 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:

No jeszcze nie :ryk: ale jak to mówią wolność Tomku w swoim domku :mrgreen:

Zobaczymy jak się sprawy rozwiną :piwa:

Cookie1706

[poprzednia][następna]