Bona44 pisze:wydaje mi się że sól jest w flakonach po 100 i po 250 ml jak trzeba to doniosę
Bożenko ty nasza "donosicielko" kochana.
A na herbatke to chyba nie zabronili ci wpaść - napewno lekarz takich zaleceń nie ordynował

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bona44 pisze:wydaje mi się że sól jest w flakonach po 100 i po 250 ml jak trzeba to doniosę
Bona44 pisze:Dorotko masz rację nie zabronił tylko herbatki poza tym wszystko inne tak.
Ale mam dziś powód do świętowania będę miała kelnerkę w rodzinie Aga dostała się do technikum o tym profilu
majencja pisze:ja zaopatrze w kawy , herbaty itp. Mam pytanie czy jakieś talerze i inne jednorazowe sprzęty do spożywania są potrzebne?? Czy każdy przyjeżdża z własnym widelcem i talerzykiem??![]()
majencja pisze: Po sałatce w moim wykonaniu trza by uruchomić pogotowie ratunkowe
wiesiak pisze:Dziś dyżur zamiast z Gosią miałam z p.Beatką.Pani robiła wszystko na kwarantannie więc ja nic nie mogę napisać za wyjątkiem uwagi iż Nela ma jakieś zmiany na skórze w okolicy karku i boku w pobliżu grzbietu wygląda to w/g p.Beaty na grzybicę więc to pilna sprawa do oceny.
Cookie1706 pisze:Melduje się szeregowy Cookie po długiej nieobecności
i potwierdza pełną gotowość do działań rodzaju różnego![]()
Kropeczka13 pisze:majencja pisze: Po sałatce w moim wykonaniu trza by uruchomić pogotowie ratunkowe
Czy ewentualnie mam zabrać ze sobą ze dwie butle O2 (2l.) i jakiś respirator przenośny ?czy tylko zesaw do "ambu" wystarczy
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Melduje się szeregowy Cookie po długiej nieobecności
i potwierdza pełną gotowość do działań rodzaju różnego![]()
No witaj witaj widzę że odzyskałaś internetgotowość do działania potrzebna na jutro
na imprezkę
jak nie będziecie umieli trafić dzwonić zabrać ciepłe ciuchy
i napoje rozgrzewające.
Cookie1706 pisze:
A czy na takim grillu była kiedyś interwencja policji?
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:
A czy na takim grillu była kiedyś interwencja policji?
No jeszcze nieale jak to mówią wolność Tomku w swoim domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 130 gości