KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! Ariel ma DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 01, 2011 17:49 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel czeka:(

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 01, 2011 18:50 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel czeka:(

Dziewuszki-Arielek jest juz u mnie w łazience 8)
Dzisiaj jak poszłam go karmić,siedział taki zmoczony i drżał,dałam mu jeść ,najadł się-pilnowałam,a potem wlazł mi na kolana i zaczął mruczeć-i co miałam zrobić??????
N arękach,pod parasolem,bez transporterka przyniosłam go do domu i zamknęłam w łazience,no cóż noce będę miała przechlapane,nie będe miała gdzie zamknąć Bianki i będzie ganiatyka i wrzaski Antosi i Pyni!
Nie miałam serca go tak po prostu zdjąć z kolan i powiedzieć-kotku poczekaj jeszcze parę dni

Zadzwoniłam do wet Anetki,jutro na 10 tą kastracja!
Mam profender,zaraz go odrobaczę,niestety nie mam nic na pchły,ale mam nadzieję,że mi przez noc nie zapchli łazienki :lol:
W uszach kopalnia świerzba,ale mi to już nie straszne!
Ostatnio edytowano Pt lip 01, 2011 18:54 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 01, 2011 18:53 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel czeka:(

:aniolek:
Wiedział chłopaczek jak Cię przekabacić :lol: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lip 01, 2011 18:55 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel czeka:(

Elu-ja mam serce jak wosk,jak na mnie taki chudy,smutny pyszczek popatrzy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 18:56 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel czeka:(

I za to Cię Kasiu wszyscy tutaj kochamy :wink: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lip 01, 2011 19:02 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Kasia, zrobiłaś najlepszą rzecz, jaką mogłaś zrobić. Super, że Arielek jest u Ciebie. Bardzo się o niego bałam
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt lip 01, 2011 19:08 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

:oops: :oops: :oops: -ciekawe co dalej?
On już pomiaukuje po cichutku,siedzi pod drzwiami,chciałby wyjść,ale nie mogę go wypuścić!
Wiecie -on wcale nie boi sie psów,pod sklepem siedział koło niego psiak i jadł kawałki kabanosów,a kocina siedział i nawet się nie puszył,ani nie syczał 8O 8O 8O -mógłby iść do domu z małym,bądź łagodnym psem!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 19:09 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Do domu z ogródkiem
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt lip 01, 2011 19:11 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Nie!-wolałabym do niewychodzącego domu!
Ja do domów wychodzących nie oddaję!
No chyba ,że ktoś ma wolierę!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 19:36 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Jest siooo!-w kuwecie! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ale zapaszek!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 20:12 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Arielku, ależ miałeś szczęście, że Kasia cię spotkała.
Bezpieczny już teraz jesteś.
Kasiu :ok: :ok: :ok: za nocki
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lip 01, 2011 20:20 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Tak Kasieńko-=i ja jestem spokojna o niego!
Ciągle o nim myslałam,to tuż przy ulicy,wystarczyłby moment....... :(
Dzisiaj dam mu spokój ze zdjęciami,on i tak ma świat na glowie postawiony,jutro kastracja,a pojutrze zrobię mu zdjęcia!!!!
Zobaczycie z blska,jakie to chudzieńkie biedactwo!
Pysio długie i chude,kiepska sierść,no bida taka!
A bioderka aż sterczą!
Nie zawsze udawało mi się go spotkać,jak go nie było zostawiałam jedzonko,ale tam pełno łazikujących psów(niekoniecznie bezpańskich :evil: ),więc pewnie mu wyjadały,a do tego pewnie zarobaczony ,to i wygląda marnie,ale już dostał profender,to i ulga będzie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 20:32 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

Już niedługo będzie tłuścioszkiem... :wink: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lip 01, 2011 20:35 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

No tak,ja zawsze kota utuczę :oops: -tylko z Antośką jakoś mi nie wyszło!
Ale Pynię odchudziłam,cięzko było,ale niestety trzeba!
Teraz lepiej wyglada,i szybciej chodzi!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 01, 2011 20:37 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT,Ariel na DT :)

8O 8O 8O
A ja myślałam, że rudy jeszcze nie jest u Ciebie 8O , a tu taka niespozdziewanka :D

Na oko to ile on ma miesięcy?

Nie wiem czy pamietacie, ale miałam rudego chłopaka i Monika uparła sie coby nazwać go Iliczem, ja miałam opory bo mi sie żle kojarzyło, a okazało sie, że to imie przyciagało wielu chętnych :ryk: :ryk: :ryk
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]