Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nurmi pisze:Pomimo ujemnych testów na białaczkę i FIV Guciak marniejeMa leko powiększone cały czas tylko węzły chłonne przy szyi, pozostałe węzły są OK.
Był wczoraj na kontroli u weta. Sam wet stwierdził, że Guciak wygląda gorzej niż na początku...
Sierść mu jakaś taka mizerna się zrobiła, jakby wylniała, pyszczek wychudzony, jest osowiały... apetyt ma normalny, temperaturę w normie, morfologia według wet OK, choć widzę niski poziom glukozy (63 a norma min. jest 100), ale podobno to nie powód do obaw.
Wet powiedziała, że klinicznie nie może się do niczego przyczepić... to dobrze, ale czemu on taki marniejący jest?
I pojawił mu się jakiś guzek, którego nie było jak do nas wrócił, na głowie! Jakby zgrubienie na kości? Idziemy na rentgen.
Kochani, czy wiecie jakie badania mogę zrobić? Jak pomóc Guciakowi? Jest taki, jakby się słaniał... mizerniał, markotniał..Wg. wet mam go obserwować i w przyszłym tygodniu kontrola.
nurmi pisze:Dziękuję mziel52! Przeczytałam i teraz jestem dużo mądrzejsza. Zobaczymy, jak to się potoczy, mam nadzieję, że Gugu będzie zdrowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 43 gości