jadziaII pisze:Smutny stan naszego konta jak i smutna pogoda na jutro
Jadzia nie martw się najwyżej rozpalimy w kominku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Smutny stan naszego konta jak i smutna pogoda na jutro
terenia1 pisze:jadziaII pisze:Smutny stan naszego konta jak i smutna pogoda na jutro
Jadzia nie martw się najwyżej rozpalimy w kominku
jadziaII pisze:A gdzie kielbachy bedzimy smazycw kominku
![]()
Bomozna przy kominku
jadziaII pisze:I co dalej dwa braki w dyzurze na jutro faktycznie dziewczyczy sie stoja![]()
Ja juz jestem wystrojona to ranny z Gosia obskoczymy ale wieczor![]()
wiesiak pisze: .
Maluchy od Mani jedzą same puszkę dla maluchów ,piją mleczko i co najlepsze bury pięknie siusiał do kuwety.
Bury to chłopczyk ,czarny dziewczynka więc proponuję imię Laura i Filon.
gosiakot pisze:
Tereniu -Impreza zapowiada się Francja elegancjaw gumowcach przyjedziemy i z parasolami oraz ( chyba ) z napojami rozgrzewającymi . Bo ja napoje przwożę - miałam wino białe i rożowe ale w tej sytuacji to może grzańcem i herbarką z prądem trzeba będzie opić te rachunki co pozostają do zapłaty
wiesiak pisze:Dziś dyżur zamiast z Gosią miałam z p.Beatką.Pani robiła wszystko na kwarantannie więc ja nic nie mogę napisać za wyjątkiem uwagi iż Nela ma jakieś zmiany na skórze w okolicy karku i boku w pobliżu grzbietu wygląda to w/g p.Beaty na grzybicę więc to pilna sprawa do oceny.Klimek miał jak to określiła pani kupę jak zeschnięty placek wygląda to że była papkowata i zeschła się do rana.
Na zdrowej wszystko ok.Kupy bez zmian apetyt dopisuje.Krople podane choć to zaschnięte pod oczkami boli przy zmywaniu i gremliny się denerwują.Zmyłam podłogi wszystkie na zdrowej części.Prądu nie było a przydałoby się dokładne odkurzanie legowisk drapakow itp bo strasznie dużo sierści i fruwa tak że woda ciągle z kłakami w miskach.
Bure maluchy i Ines zrobiły sobie ślizgawkę z mokrej podłogi i tak jeżdziły aż boki zrywałam.
Wiecej nic znaczącego nie zauważyłam.
Filomen pisze:muszę kupić gremlinkom zapas soli fizjo w małych ampułkach, no i natłuszczać te oczka trzeba pod spodem
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:muszę kupić gremlinkom zapas soli fizjo w małych ampułkach, no i natłuszczać te oczka trzeba pod spodem
Ewa zapas soli chynba 100 są w niebieskim pojemniku.
Szkoda kasy na te małe jednorazowe. Te większe po nakłuciu igłami nieźle sikają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, Google [Bot], puszatek i 135 gości