KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 9:32 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

jadziaII pisze:Smutny stan naszego konta jak i smutna pogoda na jutro :(

Jadzia nie martw się najwyżej rozpalimy w kominku :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 01, 2011 9:33 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Sponsorzy pilnie poszukiwani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lip 01, 2011 9:37 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

terenia1 pisze:
jadziaII pisze:Smutny stan naszego konta jak i smutna pogoda na jutro :(

Jadzia nie martw się najwyżej rozpalimy w kominku :mrgreen:

A gdzie kielbachy bedzimy smazyc :lol: w kominku :lol:
Bo :piwa: mozna przy kominku :1luvu:

jadziaII

Post » Pt lip 01, 2011 9:56 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

I co dalej dwa braki w dyzurze na jutro faktycznie dziewczyczy sie stoja :lol:
Ja juz jestem wystrojona to ranny z Gosia obskoczymy ale wieczor :cry:
A to niech koty wsiada w autobus i przyjada na grila zawsze cos im sie dostanie :lol:

jadziaII

Post » Pt lip 01, 2011 10:11 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

jadziaII pisze:A gdzie kielbachy bedzimy smazyc :lol: w kominku :lol:
Bo :piwa: mozna przy kominku :1luvu:

Jadziu grilowego ubierzemy w nieprzemakalny sprzęt i kiełbachy da radę ugrillować :D

terenia1

Post » Pt lip 01, 2011 11:21 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Leniwy świat kota Filemona :D
Od dołu: Sheba, Nadia, BikuśObrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 01, 2011 12:17 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

jadziaII pisze:I co dalej dwa braki w dyzurze na jutro faktycznie dziewczyczy sie stoja :lol:
Ja juz jestem wystrojona to ranny z Gosia obskoczymy ale wieczor :cry:

Ja się tam nie stroję , mogę co najwyżej sobie do ucha przypiąć klipsa w postaci CIUMKAJĄCEJ MOJE USZY PYSI . Jak tylko ją przytulam zaraz włazi mi na ramię i ciumka , mlaska i mruczy aż całe jej malutkie ciałko wibruje od mruczenia . I nic jej nie przeszkadza że ciumka " na sucho".
Tereniu -Impreza zapowiada się Francja elegancja :mrgreen: w gumowcach przyjedziemy i z parasolami oraz ( chyba ) z napojami rozgrzewającymi . Bo ja napoje przwożę - miałam wino białe i rożowe ale w tej sytuacji to może grzańcem i herbarką z prądem trzeba będzie opić te rachunki co pozostają do zapłaty :?:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lip 01, 2011 12:23 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

wiesiak pisze: .
Maluchy od Mani jedzą same puszkę dla maluchów ,piją mleczko i co najlepsze bury pięknie siusiał do kuwety.
Bury to chłopczyk ,czarny dziewczynka więc proponuję imię Laura i Filon.

Śliczne imiona dla kotków i co najważniejsze- chyba takich imion nie mieliśmy :?: łatwo będzie odróżnić , ja mam np. sklerozę i Tosia,Tola ,Tania...mylą mi się te imiona i kociaki.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lip 01, 2011 12:39 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Pogoda się zrobiła mało letnia, więc zamiast macedonii przywiozę ciasto lub tortillę hiszpańską. No i likier kawowy własnej roboty na rozgrzanie i obudzenie :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 01, 2011 12:42 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

gosiakot pisze:
Tereniu -Impreza zapowiada się Francja elegancja :mrgreen: w gumowcach przyjedziemy i z parasolami oraz ( chyba ) z napojami rozgrzewającymi . Bo ja napoje przwożę - miałam wino białe i rożowe ale w tej sytuacji to może grzańcem i herbarką z prądem trzeba będzie opić te rachunki co pozostają do zapłaty :?:

Gosiu no dobry pomysł :D niech bedzie chłodno oby tylko nie lało :twisted: ale nie zanosi się chyba że jakoś pogoda się poprawi więc musimy sobie radzić, najbardziej wkurzajace jest to :wink: że cały czerwiec napierniczało słońce a jutro d..a :?

terenia1

Post » Pt lip 01, 2011 12:51 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Dziś dyżur zamiast z Gosią miałam z p.Beatką.Pani robiła wszystko na kwarantannie więc ja nic nie mogę napisać za wyjątkiem uwagi iż Nela ma jakieś zmiany na skórze w okolicy karku i boku w pobliżu grzbietu wygląda to w/g p.Beaty na grzybicę więc to pilna sprawa do oceny.Klimek miał jak to określiła pani kupę jak zeschnięty placek wygląda to że była papkowata i zeschła się do rana.
Na zdrowej wszystko ok.Kupy bez zmian apetyt dopisuje.Krople podane choć to zaschnięte pod oczkami boli przy zmywaniu i gremliny się denerwują.Zmyłam podłogi wszystkie na zdrowej części.Prądu nie było a przydałoby się dokładne odkurzanie legowisk drapakow itp bo strasznie dużo sierści i fruwa tak że woda ciągle z kłakami w miskach.
Bure maluchy i Ines zrobiły sobie ślizgawkę z mokrej podłogi i tak jeżdziły aż boki zrywałam.
Wiecej nic znaczącego nie zauważyłam.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pt lip 01, 2011 13:09 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

ja zaopatrze w kawy , herbaty itp. Mam pytanie czy jakieś talerze i inne jednorazowe sprzęty do spożywania są potrzebne?? Czy każdy przyjeżdża z własnym widelcem i talerzykiem?? :ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 01, 2011 13:12 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

wiesiak pisze:Dziś dyżur zamiast z Gosią miałam z p.Beatką.Pani robiła wszystko na kwarantannie więc ja nic nie mogę napisać za wyjątkiem uwagi iż Nela ma jakieś zmiany na skórze w okolicy karku i boku w pobliżu grzbietu wygląda to w/g p.Beaty na grzybicę więc to pilna sprawa do oceny.Klimek miał jak to określiła pani kupę jak zeschnięty placek wygląda to że była papkowata i zeschła się do rana.
Na zdrowej wszystko ok.Kupy bez zmian apetyt dopisuje.Krople podane choć to zaschnięte pod oczkami boli przy zmywaniu i gremliny się denerwują.Zmyłam podłogi wszystkie na zdrowej części.Prądu nie było a przydałoby się dokładne odkurzanie legowisk drapakow itp bo strasznie dużo sierści i fruwa tak że woda ciągle z kłakami w miskach.
Bure maluchy i Ines zrobiły sobie ślizgawkę z mokrej podłogi i tak jeżdziły aż boki zrywałam.
Wiecej nic znaczącego nie zauważyłam.

muszę kupić gremlinkom zapas soli fizjo w małych ampułkach, no i natłuszczać te oczka trzeba pod spodem :?:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lip 01, 2011 13:15 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Filomen pisze:muszę kupić gremlinkom zapas soli fizjo w małych ampułkach, no i natłuszczać te oczka trzeba pod spodem :?:

Ewa zapas soli chynba 100 są w niebieskim pojemniku.
Szkoda kasy na te małe jednorazowe. Te większe po nakłuciu igłami nieźle sikają :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 01, 2011 13:29 Re: KOCIA CHATKA KOCIA IMPREZA 02.LIPCA zapraszamy...

Dorota Wojciechowska pisze:
Filomen pisze:muszę kupić gremlinkom zapas soli fizjo w małych ampułkach, no i natłuszczać te oczka trzeba pod spodem :?:

Ewa zapas soli chynba 100 są w niebieskim pojemniku.
Szkoda kasy na te małe jednorazowe. Te większe po nakłuciu igłami nieźle sikają :ok:

wydaje mi się że sól jest w flakonach po 100 i po 250 ml jak trzeba to doniosę

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

[poprzednia][następna]