DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 8:24 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

J.D. pisze:Asiu dzięki za zgłoszenie Łatka :1luvu:
Co do ostatecznych efektów wizyty- pani ma dziś do mnie zadzwonić.Jak będą jakieś ustalenia to dam znać.

Mam nadzieję,że się nie wystraszyła :roll: Same groźne kociarki pojechały :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 01, 2011 8:37 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

To kciuki za pomyślne ustalenia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lip 01, 2011 8:39 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

ASK@ pisze:
Co do ostatecznych efektów wizyty- pani ma dziś do mnie zadzwonić.Jak będą jakieś ustalenia to dam znać.

Mam nadzieję,że się nie wystraszyła :roll: Same groźne kociarki pojechały :mrgreen:

Lepiej teraz niż póżniej-musi wiedzieć co ją może spotkać wraz z pojawieniem się kota w domu.
to nie jest decyzja "na chwilę"-to decyzja na długie lata...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt lip 01, 2011 8:43 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

J.D. pisze:
ASK@ pisze:

Lepiej teraz niż póżniej-musi wiedzieć co ją może spotkać wraz z pojawieniem się kota w domu.
to nie jest decyzja "na chwilę"-to decyzja na długie lata...

i takimi słowami wizyta została zakończona.
Muszą oboje podjąć decyzje, bo Duży nie do końca jest przekonany. Tak jak zresztą w prawie każdej rodzinie.A potem okazuje sie,ze ten "na nie" najbardziej kota rozpieszcza. :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 01, 2011 9:35 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

zaznaczę i doczytam
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt lip 01, 2011 15:16 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Czekamy, czekamy na wieści i nóżkami przebieramy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lip 01, 2011 16:27 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

niestety -cisza,pani nie dzwoniła :?

J.D.

Post » Pt lip 01, 2011 16:43 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Krucabomba, może jeszcze zadzwoni :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lip 01, 2011 17:05 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Właśnie sprawdziłam pocztę-jest tak jak myślałam-TŻ pani nie zgodził się na kota,nie chodzi o Kropka ale o kota jako takiego.Szkoda-widać to nie był ten domek :( Szukamy dalej....

J.D.

Post » Pt lip 01, 2011 17:06 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

J.D. pisze:Właśnie sprawdziłam pocztę-jest tak jak myślałam-TŻ pani nie zgodził się na kota,nie chodzi o Kropka ale o kota jako takiego.Szkoda-widać to nie był ten domek :( Szukamy dalej....

:(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 01, 2011 17:29 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Żeby jednak nie było tak ponuro-wieści z domku Cześka [Rudolfa u mnie] brata moich szylek a synka Mamusi "bezłapki";Czesiek mieszka w Łapach i ma dwóch koleżków-Romka i Zygmunta-z których to jeden jest koteczką :mrgreen:
Witam :)
No cóż, tego nie oczekiwałam i nie tego się spodziewałam :) Po pół roku pobytu u nas Czesiek III przebył kilka transformacji - począwszy od wkurzającej beksy, poprzez bandziora, krótko - przylepy - do niezwykle samodzielnego włóczykija. Odkąd poznał smak podwórka - traktuje pobyt w domu jak niewolę egipską - tylko jak jest zmęczony lub - tak jak dziś - leje - zasypia na łóżku i jest nieczynny przez kilka godzin. Za to na dworze szaleje: mam duży ogród, w którym Czesiek ma moc roboty -
poluje na żaby, łapie muchy, gania ptaszki, biega za czymkolwiek. Widać,ze sprawia mu ta wolność ogromną radość. A tak się bał początkowo przestrzeni! Brakuje mi trochę tego, ze już się nie ma czasu przytulać (chyba, że jest głodny:) i że stracił energię do walki - póki był domowy lubiłam się z nim droczyć, prowokować - teraz po prostu na to nie chce mu się reagować , wyżywa się na dworze.
Radości daje nam wiele. No i ze wszystkich naszych kotów ma najlepszy charakter - nie jest zadziorny ani mściwy, przechodzi obok tamtych nie robiąc im żadnej krzywdy (w odróżnieniu od Romka i Zygmunta, którzy potrafią pacnąć za nic)
Jeszcze raz dziękuję za tego szajbusa i zapewniam, że dzieje mu się dobrze :)
Pozdrawiam

A to zdjęcie "poważnego" Cześka :mrgreen:

Obrazek

J.D.

Post » Sob lip 02, 2011 5:23 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Śliczny Czesio :1luvu:
Asiu, przykro,ze tak wyszło z domkiem.Ale lepiej teraz niż potem. Pan (było to widać) był przeciwny kotu. Oni nie do konca zdawali sobie sprawe co kot może (ale nie musi)robić.Jakie to moze być energiczne stworzenie. A jak ktoś jest an nie, to powtem róznie bywa.
Szukamy domku dalej.

Czy CatAngel pusciła ogłoszenia Łatka,Szy Puszy? Przesłałam jej teksty.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 02, 2011 9:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Mnie też strasznie przykro, że jednak nie udało się znaleźć domku.... tak bardzo to jest potrzebne :?
Ale cóż, trzeba szukać dalej.... :ok:
Musimy, nawet w tę barową, smutną pogodę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 16:05 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

ASK@ pisze:Śliczny Czesio :1luvu:
Asiu, przykro,ze tak wyszło z domkiem.Ale lepiej teraz niż potem. Pan (było to widać) był przeciwny kotu. Oni nie do konca zdawali sobie sprawe co kot może (ale nie musi)robić.Jakie to moze być energiczne stworzenie. A jak ktoś jest an nie, to powtem róznie bywa.
Szukamy domku dalej.

Czy CatAngel pusciła ogłoszenia Łatka,Szy Puszy? Przesłałam jej teksty.

Jesli zdecydowali,że nie sa gotowi na kota to świadczy o ich konkretnym i poważnym podejściu do sprawy i za to im chwała :ok:
Asiu nic nie wiem na temat i ogłoszeń i raczej "czarno to widzę :?

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 9:12 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

Poszukuje kogoś z okolic Sandomierza!!!! Potrzeba sprawdzić domek w miejscowości Gorzyce.Pani zainteresowana adopcją Kropka.

J.D.

[poprzednia][następna]