Sympatyczny ten Wasz wątek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Dziewczyny w toruńskiej Fundacji KOT gotują prawie codziennie gar rosołu na kurczaku, do tego ryż, kiedy mięso zmięknie, obierają kurczaka. Powstaje bardzo gęsta zupa z kawałkami mięsa. Koty jedza b chętnie! Do tego chrupki (osobno, nie do zupy), co parę dni mielone podroby np serca z kurczaka i czasem puszki. Najada się 50 kotów!
pozdr
terenia1 pisze:Kocia rodzinka ze schroniska u mojej koleżanki w DT ma się w miarę dobrze - tzn są zdrowe, jedzą, wydalają, zużywają tonę żwirku i żarełka suchego i mokrego z oczkami też już ok. ale zagościły u nich pchły niestety dziś cała szóstka została odpchlona - zakupiłam dla nich z własnych środków zapas suchego jedzonka, mokrego i żwirku.![]()
Maluszki jak jest fajna pogoda są wypuszcane na trawkę, a mamuśka wyprowadzana w szeleczkach oby nie spierdzieliła w siną dal![]()
Kciuki oby się chowały zdrowo
majencja pisze:No i kurna dalej nie wiemCo lepiej kupić maluchom- czy jakieś badziewie z Whiskasa czy naturalnom padline - kormorana cy cóś. Przywiozłabym jutro jino dalej nie wiem co lepsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 289 gości