obecna pisze:Wczoraj otworzyłam nowy bazarek, część przeznaczę na Tyskie Mruczki... Jeszcze w tym tygodniu powinny być jakieś wpływy, więc postaram Ci je przelać Justynko!
Zapraszam, choćby do podnoszenia bazarku!
Jestem cichą podczytywaczkąale cały czas trzymam kciuki za wszystkie CZTERONOGI pod Twoją opieką!
![]()
![]()
![]()
Super

Eustachy ma teraz dostawać Marbocyl P 5mg raz dziennie po 2 tbl .No i Paste Uro - Pet 2 razy dziennie po 5 mg , na razie wycofujemy furagin .
No i po tym zatrzymaniu ruszył z na szczęście i nie ma krwi i teraz , wygląda na to że każdy kamień który schodzi to go tak rani

Dziś dzwoniła do mnie Ola i te kocice które by sterylizowane ( dług 300 zł i nie mam jak tego zapłacić ) maja tasiemca i być może ten kocur tez ma i będziemy je wypuszczać razem aby sie lepiej odnalazły po pobycie u nas .... Czy ktos pomoże w spłacie długu za te sterylki

Maniek a raczej Maniak mięsny dziś stłukł mi kolejny kubek bo czuł mięsko na kuchence , oj nowy domek o ile kiedyś się taki pojawi to będzie miał z nim wesoło

Ozzi jak na jego chorobę czuje sie dobrze

Czort też dobrze m choć tak jakby przyrost sierści sie zahamował i ciekawe co wyjdzie z wyników ....
Miki mi dziś znów zdjął gumkę z głowy a jaki miał ubaw jak go goniłam

Lussi odpukac też czuje sie dobrze , tylko domku brak , czy ktos jja pokocha

Kociaki Mini i Mimi rosną jak na drożdżach , szaleją jak pijane zające a motorki jak załącza to ani muzy nie cza puszczać o i po co

Bruno też by chciał już wreszcie zamieszkać w swym domu , ale nikt o niego nie pyta

A Gremlinek ma chore uszka , chyba grzybice ma

A też dziś do mnie trafiła króliczka po sterylizacji na TDT , ponieważ osoba która miała ja przejąć miała wypadek samochodowy , mam nadzieje że szybko wróci do zdrowia