Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
akasheni pisze:Niestety, małe opakowania wychodzą zawdze drożej, w Krakvecie chyba mają na większość rzeczy najlepsze ceny, na tę Ekanubę akurat 400g- 16,10 zł, 3 kg- 112 zł, puszka 170g- 6 zł. U nich najlepiej wychodzi robić zakupy pow. 100 zł to jeszcze kurier gratis. Co prawda ja ciągle czekam na swojego Orijena, bo są przed dostawąale babka domnei dzwoni i informuje mnie o stanie realizacji (czy chcę dalej czekać, czy zamienić na coś innego, nawet droższego za te same pieniądze), więc Jak kiedyś zamawiałam to akurat przyszło mi na drugi dzień.
Dobrze, że kooopa ładniejsza, może nasze czarne scenariusze wcale się nie sprawdzą- oby!!!![]()
![]()
kalair pisze:Najpierw musisz trafic w smak Bejbusi, a jak posmakuje, mozna wieksze kupic. Witaj Bejbusiu!
Gibutkowa pisze:A co jej z oczkiem jest?
vailet pisze:nie chce ten wątek się otworzyćjak klikam.
izka53 pisze:vailet pisze:nie chce ten wątek się otworzyćjak klikam.
A bo ja taka sierota jestem i nie umiem porżądnie skopiować. Wątek ma tytuł " kot zjada muchy ' i jest teraz bardzo aktywny, sama przed chwilą pisałam
Fakt, że Pokerek słodki jest, a taka bidulka
vailet pisze:Gibutkowa pisze:A co jej z oczkiem jest?
No właśnie od prawdopodobnie dwunastnicy,może wątroby bo po prawej stronie nieustannie brązowawoczerwona szybko zasychająca wydzielina.Wet mówi że bez powodu tak nie jest.To od narządów wewnętrznych po tych zapaleniach jelit myślę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 122 gości