RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 25, 2011 15:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

super wieści :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob cze 25, 2011 18:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

Wczoraj pojechałyśmy z wice do schroniska wykupić 4 dzikawe maleństwa , które trafiły tam z matką. Niestety , matka ponoć uciekła po kilku dniach bez sterylizacji , jedno maleństwo nie żyje , zostały już tylko trzy obesrane bidy połączone z dorosłymi kotami. Skulone , samotne , wystraszone. :cry: Dobrałyśmy także na czwartego wychudzonego buraska , który wygląda na 6 miesięcy a ponoć ma rok. Sierści prawie nie ma , tylko podszerstek. Jest cudowny , mruczący , ugniatający z rozmarzonym wzrokiem. Ogon jego to długość całego ciałka, a może nawet dłuższy. :D
To co tam zobaczyłam to horror- tylu smutnych pyszczków za kratami nie widziałam nawet w blokowych piwnicach. :oops: :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie cze 26, 2011 13:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

super wieści z lokalem :catmilk:

izaz

Od: Czw gru 04, 2008 0:16

Post » Pon cze 27, 2011 15:15 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

andzelika1952 pisze:Wczoraj pojechałyśmy z wice do schroniska wykupić 4 dzikawe maleństwa , które trafiły tam z matką. Niestety , matka ponoć uciekła po kilku dniach bez sterylizacji , jedno maleństwo nie żyje , zostały już tylko trzy obesrane bidy połączone z dorosłymi kotami. Skulone , samotne , wystraszone. :cry: Dobrałyśmy także na czwartego wychudzonego buraska , który wygląda na 6 miesięcy a ponoć ma rok. Sierści prawie nie ma , tylko podszerstek. Jest cudowny , mruczący , ugniatający z rozmarzonym wzrokiem. Ogon jego to długość całego ciałka, a może nawet dłuższy. :D
To co tam zobaczyłam to horror- tylu smutnych pyszczków za kratami nie widziałam nawet w blokowych piwnicach. :oops: :cry:

I nie ma silnych by takie traktowanie kotow w schronisku zmienic :(

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon cze 27, 2011 17:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

kociamysza pisze:
andzelika1952 pisze:Wczoraj pojechałyśmy z wice do schroniska wykupić 4 dzikawe maleństwa , które trafiły tam z matką. Niestety , matka ponoć uciekła po kilku dniach bez sterylizacji , jedno maleństwo nie żyje , zostały już tylko trzy obesrane bidy połączone z dorosłymi kotami. Skulone , samotne , wystraszone. :cry: Dobrałyśmy także na czwartego wychudzonego buraska , który wygląda na 6 miesięcy a ponoć ma rok. Sierści prawie nie ma , tylko podszerstek. Jest cudowny , mruczący , ugniatający z rozmarzonym wzrokiem. Ogon jego to długość całego ciałka, a może nawet dłuższy. :D

Mam nadzieję,że wkrótce się to zmieni - musimy troszkę poczekać :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Wto cze 28, 2011 16:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

Gratulacje :1luvu: bardzo się cieszę. :1luvu: :1luvu:
Ja pojutrze jadę do schroniska.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Wto cze 28, 2011 16:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

andzelika1952 pisze:
kociamysza pisze:

Mam nadzieję,że wkrótce się to zmieni - musimy troszkę poczekać :oops:

Oby Andzeliko, oby

kociamysza

Post » Śro cze 29, 2011 17:12 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

:ok:

kociamysza

Post » Śro cze 29, 2011 18:57 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

Jak cichutko :roll: wszyscy na wakacjach czy co 8O
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro cze 29, 2011 20:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

Jak tam z rudymi kociakami? Czy odnowić ogłoszenie na allegro?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw cze 30, 2011 13:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

Jutro ostatni rudasek jedzie do nowego domku :ok: :ok: :ok: :1luvu: Dziękuję za ogłoszenia - pomogły bardzo :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Czw cze 30, 2011 13:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

andzelika1952 pisze:Jutro ostatni rudasek jedzie do nowego domku :ok: :ok: :ok: :1luvu: Dziękuję za ogłoszenia - pomogły bardzo :1luvu:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Takich wieści jak najwięcej :piwa:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw cze 30, 2011 14:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

suuuper, czyli rodzice też? :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Czw cze 30, 2011 14:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- mamy lokal! $$$$

:piwa:
I czy to nie jutro Wielka Wprowadzka?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]