4 Maluchy z ulicy z kk już w DS !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 25, 2011 10:43 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Gosiu oczywiście, że mam ochotę :) Chętnie wyściskam te małe, choć myślę, że już nie takie małe szkrabki ;)
Bardzo dziękuje :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob cze 25, 2011 13:14 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Chciałam prosić o informacje o charakterku Mirki;)

almetka

Od: Sob cze 25, 2011 13:12

Post » Sob cze 25, 2011 13:17 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

No cóż, powiem to, co można powiedzieć o każdym maleńkim kociaku - jest prześliczna, przecudna i przekochana :) A tak na poważnie to jeszcze za wcześnie, żeby mówić cokolwiek o "charakterach" maluchów, bo na razie one są w klimacie, ze kochają każdego, a zwłaszcza tego który się /bawi/mizia/daje jeść. Wszystkie kocięta są niesamowicie ufne i to je na pewno odróżnia od innych maluchów zabranych z podwórek. A najlepiej prezentują się na żywo, więc zapraszam w odwiedziny :)

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Sob cze 25, 2011 13:27 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

A tu jeszcze na zachętę trochę zdjęć maluchów:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gosia B

Post » Sob cze 25, 2011 15:10 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Piękne maluchy :) wyrosną z nich na pewno prawdziwi przyjaciele człowieka. I co ważne, takie maluchy nie zdają sobie sprawy z tego, że kiedyś były bezdomne.

OlaLola

Post » Sob cze 25, 2011 23:45 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

OlaLola, jeżeli odpowiada Ci poniedziałek, to możemy się umówić na przekazanie Mixolu np. u mojego męża w pracy. Namiary zaraz podam na pw; to blisko Politechniki i Placu Krakowskiego. W przeciwieństwie do mnie mąż ma stałe godziny pracy, więc jakby co możesz zajrzeć w dowolny dzień powszedni między 8.00 a 18.00. Oczywiście jeżeli będę wiedziała o której przyjdziesz, to też postaram się być :) , chyba że akurat będę w tym czasie w swojej pracy.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Nie cze 26, 2011 13:18 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Jednak wtorek...
Byłam dziś przelotem u mamy "naszych" kociąt. Jest w dobrej formie, oczka piękne, nie kicha. Sterylka najpóźniej za dwa tygodnie.

Zaproszę na wątek kocika z dziurą w głowie, może wspólnymi siłami coś dla niego wymyślimy
viewtopic.php?f=13&t=129545

OlaLola

Post » Śro cze 29, 2011 14:33 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Byłam dziś w odwiedzinach u Gosi i maluszków :) Kociaki rosna jak na drożdżach, sa zdrowiutkie, no i muszę przyznać, że bardzo grzeczne. Fajnie bylo je zobaczyć już zdrowe i bezpieczne :) W ogóle nie widać, że urodziły się jako bezdomne kocięta.

Po odwiedzinach udało mi się zdążyć jeszcze do sklepu (który poleciła mi Godia ( Dziękuję ) i kupiłam transporterek taniutko i pozazdrościłam zabawki dla kotów, które miały u Gosi maluszki i też kupiłam moim tymczasom. :oops: Niebieską :) :mrgreen:

alata bardzo dziękuje za Mixol mały już pił, widać, że bardzo mu smakuje :ok:

OlaLola

Post » Śro cze 29, 2011 16:31 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Cieszę się, że u Mixol się przydał :)
Jaki sklep poleca Gosia? Też chętnie zajrzę :wink:
Za dobre domy dla wszystkich maluchów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro cze 29, 2011 18:20 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Ten na Tarnogórskiej tam gdzie kiedyś była Billa i którego nazwy oczywiście nie pamiętam... Spiesz się, bo widziałam tylko 4 transporterki, a i tunelów dla kotów mało już było.

OlaLola

Post » Śro cze 29, 2011 22:24 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

L'eclerce czy jakoś tak :)

Gosia B

Post » Czw cze 30, 2011 17:41 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

maluchy na antybiotyku, Nosalek na sterydzie :( Niestety weszliśmy w okres siodła immunologicznego. Oczka znowu nieładne. Na szczęście opanowaliśmy już biegunkę, więc ogólnie jest lepiej, ale kilka dni zejdzie na dochodzeniu do siebie. Biedny Nosalek siedzi osobno, bo zaczął ssać pozostałe maluchy, a tak by nie może. Także nie nudzimy się...

Gosia B

Post » Pt lip 01, 2011 17:59 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Czyli nawrót??

Oj szkoda Nosalka, ale ja też rozdzialałam maluchy jak jeden ssał drugiego...
Teraz mi Plamka Fruzie ssie i zastanawiam się czym posmarować brzuch Fruzi żeby jej nie zaszkodził, a żeby Plamce się odechciało ją ssać... :ryk:

OlaLola

Post » Pt lip 01, 2011 20:29 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

NAwrót nawrót, jak to przy siodle. Ale już jest zdecydowanie lepiej. Brzuszki już wszystkie zdrowe, jeszcze tylko oczka kropimy. Dziś był drugi antybiotyk - zobaczymy czy wystarczy, czy podamy w niedzielę jeszcze jedną dawkę...

Gosia B

Post » Nie lip 03, 2011 17:37 Re: 4 Maluchy z ulicy z kk w cudownym DT !!

Choroba już raczej za nami - wszystkie maluszki czują się bardzo dobrze, biegają, szaleją i mają apetyt jak smoki. Wczoraj i dziś była druga tura odrobaczania. Za ok. 2 tygodnie możemy się pierwszy raz szczepić :) A po szczepieniu fruuu do sowich domków :) We wtorek znów mam wyjazd, a jak wrócę porobię zdjęcia i zaczniemy się rozglądać za domkami.

PS. A Buła (Kropeczka) jest najlepsza na świecie - włazi na kolana i wywala brzucha do głaskania. Buła kocha wszystkich :)

Gosia B

[poprzednia][następna]