Kocurek Leoś w DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 17, 2011 10:10 Re: Kocurek Leoś w DS.

Nie żałuję ani chwili że go przygarnęłam wtedy kiedy miał iśc do schronu,jak widze co tam sie dzieje,choroby,przepełnienie płacz z klatek grrr :( A Leoś ma królewskie życie,śpi w łóżku RC suche w misce zawsze pełne 24h :mrgreen: Dwie kuwety,ogród zakrzaczony i naszą miłość pokochali Go dosłownie wszyscy :1luvu: Jeszcze jest jedna sprawa....Ewin mój 11 latek po stracie mamy w listopadzie popadł w depresje :roll: Mało co jadł na ogród nie wychodził tylko spał i spał,bałam się że też zaczyna mu się mocznica,ale po badaniach okazało się ok,diagnoza-depresja...I proszę Leoś tak skakał przy Nim,tańcował robił cuda :ryk: To wygladało jak Ewin by był na występach cyrkowych a Leon ten występujący klaun :mrgreen: I tak zaczął ganiać starego kocura zaczepiać do zabawy że Ewinek od 2 miesięcy ciągnie na ogród,gonią się czasem wygłupiają,to niesamowite :kotek: Leoś ma zachowanie 3 miesięcznego kociaka, w nocy wędruje po mnie tam i spowrotem jak po moście :P I mruczy ociera się mi o nos,zapraszam do odwiedzin :ok:
Gosiara

Post » Wto cze 28, 2011 5:24 Re: Kocurek Leoś w DS.

Nie wiem co się Leosiowi stało?Od kilku dni załatwia się poza kuwetą,tzn.kupa... :roll: Kuwety myję co drugi dzień,zawsze czysty żwirek ten sam nie zmieniany zawsze wzorowo korzystał,co mu jest teraz?idę dziś do veta zapytam co robić?
Gosiara

Post » Śro cze 29, 2011 9:35 Re: Kocurek Leoś w DS.

Leoś zaczął robić do kuwety w miejscu gdzie sie załatwiał położyłam wacik nasączony perfumem,ale nadal ma biegunkę tzn.2 razy dziennie robi bardzo luzną kupkę,czeka nas wizyta u veta :roll:
Gosiara

Post » Śro cze 29, 2011 9:38 Re: Kocurek Leoś w DS.

Może gdzieś coś podjada niedobrego...
Trzymam kciuki za Leosia, oby szybko przeszło :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 29, 2011 20:29 Re: Kocurek Leoś w DS.

Nie ma gdzie podjadać siedzi tylko na ogródku,ale dziś zaobserwowałam że pije wodę z rynny np. :roll: a w dom u automatyczne poidło i inne miski ze świeżą wodą :wink: Dałam mu tabletke Ditrivet http://www.lekowet.pl/?option=products_details&id=880 zobaczymy,puki co zrobił się radosny,wzmożył się apetyt i zaczepia inne koty :mrgreen:
Gosiara

Post » Czw cze 30, 2011 20:29 Re: Kocurek Leoś w DS.

Leoś dziś znowu zrobił biegunkę poza kuwetą,rozmawiałam z vetem najprawdopodobnie to lamlblie muszę iśc po żel,który będę podawała 3 dni....
Gosiara

Post » Czw cze 30, 2011 20:40 Re: Kocurek Leoś w DS.

lam-co? Co to jest, że zapytam;) ?
Proszę o przekazanie głasków dla biedulka :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pt lip 01, 2011 14:50 Re: Kocurek Leoś w DS.

Leoś mi dziś w nocy napaskudził na kafelkach w całej łazience,ale to nie ważne.Byłam u veta mamy pastę na Lamblie i inne robale,przez 5 dni muszę podawać paste do pyzia,a potem za 3 tygodnie żeby się nie nawróciło...jak po tych 3 dniach biegunka nie przejdzie trzeba będzie włączyć antybiotyk...
Taki prezent urodzinowy,chory kotek;(:(:(
Gosiara

Post » Pt lip 01, 2011 14:55 Re: Kocurek Leoś w DS.

caldien pisze:lam-co? Co to jest, że zapytam;) ?
Proszę o przekazanie głasków dla biedulka :ok:

http://www.vetopedia.pl/article220-1-Lamblioza.html
Gosiara

Post » Nie lip 03, 2011 8:58 Re: Kocurek Leoś w DS.

lamblie nie jest wcale tak latwo wyleczyc
radzilabym przeleczyc cala familie, lacznie z duzymi...

u ludzi :
http://lamblioza.blox.pl/html
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Nie lip 03, 2011 19:46 Re: Kocurek Leoś w DS.

Dziś wyszły w kupie glizdy i owsiki...Kupa w miarę i nareszcie w kuwecie jeszcze 2 dni odrobaczania potem za 3 tygodnie powtórka...Wszystko pod kontrola veta...
Gosiara

Post » Pon lip 04, 2011 8:16 Re: Kocurek Leoś w DS.

Dziś kupy jeszcze nie było,został nam jeden dzień na odrobaczanie Leoś dostał normalnego apetytu i wyprawia jak pijany zając :ryk:
edit.Kupa była w normie :mrgreen:
Gosiara

Post » Pon lis 14, 2011 12:20 Re: Kocurek Leoś w DS.

co tam slychac u Leosia?
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pon lis 14, 2011 13:52 Re: Kocurek Leoś w DS.

Och, jak cicho u cudnego leona :) Jak się miewa kociak ? :)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia]