Moderator: Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Zachęcona kryptoreklamą za sprawą fotek Jeżynek w wątku genowefy, poproszę dwie biedrony i dwie myszki. Jedna mysz może być dziewczynką, tzn. mieć kokardkę. Kolory wg uznania.
I numer konta na priva.
jasdor pisze:Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane i wysłane, prosze czekać i dać znać, czy doszły![]()
Może jeszcze ktoś sie skusi ?
W zestawie coś w rodzaju pszczółki
jasdor pisze:Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane i wysłane, prosze czekać i dać znać, czy doszły![]()
mar9 pisze:jasdor pisze:Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane i wysłane, prosze czekać i dać znać, czy doszły![]()
do nas jeszcze nie doszły, czekamy
Malg0s1a pisze:A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkęKoteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia
Wielkie dzięki
jasdor pisze:Malg0s1a pisze:A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkęKoteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia
Wielkie dzięki
jasdor pisze:Malg0s1a pisze:A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkęKoteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia
Wielkie dzięki
Czy to te dwa kociaste z podpisu? Od Madzi ? Wesołej zabawy życzę![]()
Mar9 - wysłałam listem poleconym z Krosno 5 w dniu 20.06.2011. Nr listu 127947065
Zapytaj na poczcie, może tam leży. Listonosze często tak robią, jak im sie nosić nie chce, a potem piszą, że awizowano (choć wcale nie awizowano) Teoretycznie powinien jakby co list wrócić do mnie. Jak na razie nic nie przyszło. Na PW piszę adres, na jaki wysłałam.
Fibs pisze:fantastyczne !!!!
Poproszę biedronkę i to coś na sznurku !!! Co mam zrobić ,instrukcje poproszzzzzzz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 135 gości