Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 23, 2011 18:33 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

:mrgreen:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Czw cze 23, 2011 20:13 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Wielbłądzio pisze:Zachęcona kryptoreklamą za sprawą fotek Jeżynek w wątku genowefy :wink: , poproszę dwie biedrony i dwie myszki. Jedna mysz może być dziewczynką, tzn. mieć kokardkę. Kolory wg uznania.

I numer konta na priva.

Oczywiście - Klient - nasz pan :)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon cze 27, 2011 21:03 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Dorotka,pieniążki dziś dotarły,dziękujemy :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto cze 28, 2011 6:58 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane i wysłane, prosze czekać i dać znać, czy doszły :ok:
Może jeszcze ktoś sie skusi ?
W zestawie coś w rodzaju pszczółki :mrgreen:

do nas jeszcze nie doszły, czekamy
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto cze 28, 2011 11:04 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Wszystkie zamówienia zostały zrealizowane i wysłane, prosze czekać i dać znać, czy doszły :ok:

Hej, do nas zabaweczki doszły wczoraj - podobno baaaardzo dużo i kolorowo i na sznureczkach :D i maleństwo już z nimi szalało :kotek:
Nic więcej nie wiem jak na razie, bo to opis od mojego TŻ - ja chwilowo jestem poza domem, więc opiszę wrażenia jak dotrę i zobaczę wszystko na własne oczy :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto cze 28, 2011 11:18 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

mar9 pisze:

do nas jeszcze nie doszły, czekamy

To mi się nie podoba, bo wysłałam już dawno :twisted: Sprawdzę w domu (tam mam potwierdzenia) kiedy wyszły i jakby co to na poczcie popytam.
Marysiu, jakby się okazało, że gdzies zabłądziły - dorobię nastepne.

Do Wielbłądzia i Bianki tez już wysłane - tylko czekać.

jasdor

Post » Wto cze 28, 2011 14:33 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Bazarek z przeznaczeniem dla Plamka - jeszcze dwa dni.
Ktos chętny na biedronki lub myszki ? :D

jasdor

Post » Wto cze 28, 2011 21:32 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkę :) Koteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia :) Wielkie dzięki :ryk:
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

Od: Sob maja 21, 2011 15:02

Post » Wto cze 28, 2011 22:07 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Malg0s1a pisze:A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkę :) Koteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia :) Wielkie dzięki :ryk:

Czy to te dwa kociaste z podpisu? Od Madzi ? Wesołej zabawy życzę :ok:

Mar9 - wysłałam listem poleconym z Krosno 5 w dniu 20.06.2011. Nr listu 127947065
Zapytaj na poczcie, może tam leży. Listonosze często tak robią, jak im sie nosić nie chce, a potem piszą, że awizowano (choć wcale nie awizowano :evil: ) Teoretycznie powinien jakby co list wrócić do mnie. Jak na razie nic nie przyszło. Na PW piszę adres, na jaki wysłałam.

jasdor

Post » Wto cze 28, 2011 22:35 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:
Malg0s1a pisze:A ja odebrałam właśnie dziś przesyłkę :) Koteczki miały zabawę całe popołudnie.... jutro wkleję zdjęcia :) Wielkie dzięki :ryk:

tak! to te dwa wampirki :) właściwie wampirzyce :) zdjęcia będą jutro z myszką i biedronką :1luvu:
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

Od: Sob maja 21, 2011 15:02

Post » Wto cze 28, 2011 22:38 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

fantastyczne !!!!
Poproszę biedronkę i to coś na sznurku !!! Co mam zrobić ,instrukcje poproszzzzzzz
F&K

Fibs

Od: Śro cze 15, 2011 18:05

Post » Śro cze 29, 2011 6:29 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:

Mar9 - wysłałam listem poleconym z Krosno 5 w dniu 20.06.2011. Nr listu 127947065
Zapytaj na poczcie, może tam leży. Listonosze często tak robią, jak im sie nosić nie chce, a potem piszą, że awizowano (choć wcale nie awizowano :evil: ) Teoretycznie powinien jakby co list wrócić do mnie. Jak na razie nic nie przyszło. Na PW piszę adres, na jaki wysłałam.

ok, sprawdzę na poczcie, nie martw się, to tylko zabawki, najważniejsze, że kaska pomoże choremu kotkowi, reszta to pikuś... ups :oops: ... pan Pikuś :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 29, 2011 7:03 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Fibs pisze:fantastyczne !!!!
Poproszę biedronkę i to coś na sznurku !!! Co mam zrobić ,instrukcje poproszzzzzzz

Podać na PW swój adres, żeby zabawki wiedziały, jaki kierunek obrać :) Poczekaj aż zabaweczki dotrą . Potem wpłać na podane konto określoną kwotę - podam na PW. No i oczywiście oddaj zabawki zainteresowanym :)
Biedronka oczywiście czerwona , a druga zabawka w jakimś określonym kolorze?

jasdor

Post » Czw cze 30, 2011 17:57 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

To juz ostatni dzien bazarku dla Plamka - wiec moze jeszcze zdaze cos kupic :1luvu:
Poprosze o 6 biedronek, 6 myszek i 6 pileczek.
Poniewaz nigdy nic nie kupowalam to prosze o pomoc do kogo mam wyslac PW - jazdor? :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw cze 30, 2011 18:04 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Myślę że do jasdor :wink: ,a ona wszystkie wpływy przeleje na Plamka :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]