Kinga a czy poinformowałaś znajomą o tym że warunkiem adopcji kociąt jest sterylka matki?
To jest priorytet. Sterylka matki i małych.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:Taaa ludziom jest przykroa mi jest bardzo szkoda tej kotki. czy oni w ogole probowali czegokolwiek, zeby kotka poczula sie lepiej przy dziecku?? zapewne nie. biedna kicia- po 3 latach taki los
rece opadaja...
MIKUŚ pisze:Kinga a czy poinformowałaś znajomą o tym że warunkiem adopcji kociąt jest sterylka matki?
To jest priorytet. Sterylka matki i małych.
hidi pisze:Gdyby to byl moj kot, to probowalabym wszystkiego- feliway, krople Bacha, etc
no coz.. ale chyba szukaja kotce domu i nie trafi na kociarnie?
caldien pisze:hidi, nie zawsze wszystko jest czarno-białe, skoro Mikuś mówi, że próbowali wszystkiego, to pewnie tak było... Nie zawsze, choćbyśmy się starali, potrafimy doprowadzić do rozwiązania problemu
Mam też nadzieję, że państwo będą się nią zajmować do momentu znalezienia domku?
kingusiak pisze:tak matkę bedzie sterylizować, ale małe to wątpie bo koszt zrobienia trzech kociąt :/ i sprawa nr dwa to czy one nie są za male na sterylke?
MIKUŚ pisze:hidi pisze:Gdyby to byl moj kot, to probowalabym wszystkiego- feliway, krople Bacha, etc
Wiesz Marta - ja też sobie nie wyobrażam. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Nie dopuszczam takiej myśli. Może nie rozumię bo dziecka nie mam.
NIE ODDAM NIGDY SOFINI - NIGDY!!!!
Oddając ją to prawie jak oddać swoje dziecko![]()
Tak jest w domu. Ma czas na znalezienie domu.
MIKUŚ pisze:hidi pisze:Gdyby to byl moj kot, to probowalabym wszystkiego- feliway, krople Bacha, etc
Wiesz Marta - ja też sobie nie wyobrażam. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Nie dopuszczam takiej myśli. Może nie rozumię bo dziecka nie mam.
NIE ODDAM NIGDY SOFINI - NIGDY!!!!
Oddając ją to prawie jak oddać swoje dziecko![]()
Tak jest w domu. Ma czas na znalezienie domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 140 gości