Moderator: Estraven
lutra pisze:znajomi łapali w piwnicy mamę z maluchami, złapali, a przy okazji złapali dwa kociaki ok. 4-5 miesięczne, które ktoś wczoraj wyrzucił pod kościołem na prokocimiu, nie mają jak ich przetrzymać... Jak nic się nie wykreuje, maluchy trafią do schronu, a wiemy, co to dla nich oznacza...
Kotka tri, a kocurek nie wiem, czekam na foty.
Może ktoś może choć na chwilę, aż coś wykreuję...
zapewniają żarcie i żwir...
a tak w ogóle, ludzie to ch...
_namida_ pisze:Jeśli się potwierdzi, że mój Łysol ma już dom, bo takie wieści mi przynosi Tosza, to ja po powrocie (7.08) wiem, jeszcze dużo czasu... wezmę jakąś rodzinkę.
znaczy się, że tricolor?j3nny pisze:_namida_ pisze:Jeśli się potwierdzi, że mój Łysol ma już dom, bo takie wieści mi przynosi Tosza, to ja po powrocie (7.08) wiem, jeszcze dużo czasu... wezmę jakąś rodzinkę.
znaczy się, że tricolor?
miszelina pisze:lutra pisze:znajomi łapali w piwnicy mamę z maluchami, złapali, a przy okazji złapali dwa kociaki ok. 4-5 miesięczne, które ktoś wczoraj wyrzucił pod kościołem na prokocimiu, nie mają jak ich przetrzymać... Jak nic się nie wykreuje, maluchy trafią do schronu, a wiemy, co to dla nich oznacza...
Na kociarni jest wolna klatka królicza na kwarantannie. No i dzisiaj do domu idzie Benka, wiec druga klatka sie zwalnia. 4-5 miesiecy to juz wieksze koty sa....
Tweety????
lutra pisze:znajomi łapali w piwnicy mamę z maluchami, złapali, a przy okazji złapali dwa kociaki ok. 4-5 miesięczne, które ktoś wczoraj wyrzucił pod kościołem na prokocimiu, nie mają jak ich przetrzymać... Jak nic się nie wykreuje, maluchy trafią do schronu, a wiemy, co to dla nich oznacza...
Amelki już nie ma...Tweety pisze:miszelina pisze:lutra pisze:znajomi łapali w piwnicy mamę z maluchami, złapali, a przy okazji złapali dwa kociaki ok. 4-5 miesięczne, które ktoś wczoraj wyrzucił pod kościołem na prokocimiu, nie mają jak ich przetrzymać... Jak nic się nie wykreuje, maluchy trafią do schronu, a wiemy, co to dla nich oznacza...
Na kociarni jest wolna klatka królicza na kwarantannie. No i dzisiaj do domu idzie Benka, wiec druga klatka sie zwalnia. 4-5 miesiecy to juz wieksze koty sa....
Tweety????
jeżeli w razie choroby też będą odpowiadać finansowo.
Odesłałam wczoraj trzy osoby z kwitkiem, przyjęłam tylko jednego, rudego Miszę z połamaną miednicą i złamaną łapą, taki nie mógł trafić do schronu, zresztą częściowo jest finansowany przez Anię z N. Sącza. Dopóki nie wpłynie 1% nie ma szans na koty bez zaplecza finansowego poza tymi, które mają pierwszeństwo na liście (ale to też nie na hurra, bierzemy jak leci): malce i z wypadków albo przyniesione do uśpienia z durnych powodów.
Póki co US-y łatają odsetkami dziurę budżetową, do nas wpłynęło chyba 700 zł, w tamtym roku mieliśmy już ponad 20 tys a czas przelewu był miesiąc dłuższy, bo do 31.08.
Na kociarnię, pamiętajcie, że przychodzi Fretka.
Tolek miał na szczęście łagodną tę zmianę, jutro idzie do kontroli
Miuti pisze:lutra pisze:znajomi łapali w piwnicy mamę z maluchami, złapali, a przy okazji złapali dwa kociaki ok. 4-5 miesięczne, które ktoś wczoraj wyrzucił pod kościołem na prokocimiu, nie mają jak ich przetrzymać... Jak nic się nie wykreuje, maluchy trafią do schronu, a wiemy, co to dla nich oznacza...
Ile razy zgłaszałam, że mam miejsce?
Dofinansowania ani fantów w postaci żwirku i karmy nie potrzebuję.
Ale jeżeli schronisko lepsze.......
Wasza decyzja.
_namida_ pisze:Będzie jeszcze Portos na kociarni z końcem czerwca/początkiem lipca, ale on do Cat Roomu, zaszczepiony i raczej się zgodzi z innymi kotami.
Amelki już nie ma...Miuti pisze:Baty nie baty - chodzi o koty.
Inne sprawy można na razie zawiesić na kołku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 77 gości