Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Jak potrzebujesz coś czarnego, to mam niestety ostatnio w nadmiarze.
W wersji skrajnej posiadam nawet oryginalną abaję - pod nią wkładasz/bądź nie cokolwiek przyjdzie Ci do głowy.
zabers pisze:filo pisze:Jak potrzebujesz coś czarnego, to mam niestety ostatnio w nadmiarze.
W wersji skrajnej posiadam nawet oryginalną abaję - pod nią wkładasz/bądź nie cokolwiek przyjdzie Ci do głowy.
Nie jest tragicznie (choć szału nie ma). Jest szansa, ze przeżyję i nie upiekę się ... tak od razu. Tak na dobre, to zginęły mi buty (a może je wywaliłam i zapomniałam?). No, w każdym razie zdążyłam nabyć drogą kupna-sprzedaży.
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Jak potrzebujesz coś czarnego, to mam niestety ostatnio w nadmiarze.
Nie jest tragicznie (choć szału nie ma). Jest szansa, ze przeżyję i nie upiekę się ... tak od razu. Tak na dobre, to zginęły mi buty (a może je wywaliłam i zapomniałam?). No, w każdym razie zdążyłam nabyć drogą kupna-sprzedaży.
Na upały naprawdę dobre są luźne arabskie/afrykańskie suknie. Ciało okryte - brak poparzeń słonecznych. Materiał nie dotyka ciała, tylko się porusza z każdy ruchem ludzkim dając wiatr. Przerobiłam w praktyce. W ostatni czwartek zrobiłam sobie długaśny spacer po swoich okolicach ubrana właśnie w taką orientalną czarną długą suknię z długim rękawem. Nieziemsko wygodnie mi było. Tylko czemu miałam wrażenie, że się ludzie gapią?
moś pisze:A ja tam byłam, z dzieciakami an wycieczce, o!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości