RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon cze 27, 2011 16:07 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

to spodeny za wyw. :)
a jaki roz nosisz ? :oops: jak moge zapytac. mozesz podac jakies wymiary ? szer. rekawow tez :wink:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pon cze 27, 2011 16:36 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:to spodeny za wyw. :)
a jaki roz nosisz ? :oops: jak moge zapytac. mozesz podac jakies wymiary ? szer. rekawow tez :wink:

ja nosze xs/s ogólnie jestem mała i mega niska :P
a o wymiary czego ci chodz? płaszcza jak się domyślam tak? ;)

cooty

Od: Czw wrz 30, 2010 1:44

Post » Pon cze 27, 2011 17:15 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

tak płaszcza ;)
a ile masz wzrostu jak moge zapytac ? ja do najwyzszych tyz ni naleze :ryk:

Agonis

Post » Pon cze 27, 2011 19:12 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:tak płaszcza ;)
a ile masz wzrostu jak moge zapytac ? ja do najwyzszych tyz ni naleze :ryk:

ledwo 160:P
a wymiary :
szerokość rękawa mniej więcej na środku 22cm
długość od kołnierzyka mierzona od tyłu to 83cm
i długość rękawa mierzona od paszki 51cm

cooty

Post » Pon cze 27, 2011 21:04 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

a w klacie? :lol:
a 22 x 2 jeszcze ?

Agonis

Post » Pon cze 27, 2011 21:11 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:a w klacie? :lol:
a 22 x 2 jeszcze ?

tak 22x2 są dość szerokie :)
a klata klata klata to od paszki do paski 52

cooty

Post » Pon cze 27, 2011 21:12 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

cooty pisze:
Agonis pisze:a w klacie? :lol:
a 22 x 2 jeszcze ?

tak 22x2 są dość szerokie :)
a klata klata klata to od paszki do paszki 52

cooty

Post » Pon cze 27, 2011 21:24 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

to plaszcz za wyw ;)

Agonis

Post » Pon cze 27, 2011 21:29 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:to plaszcz za wyw ;)

hehehe dziękujemy :ok: :kotek:

cooty

Post » Wto cze 28, 2011 10:12 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

moge Cie poprosic o foto nr 15 ?:) jaka to miseczka bedzie ten staniczek w topie? :wink:

Agonis

Post » Wto cze 28, 2011 21:22 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:moge Cie poprosic o foto nr 15 ?:) jaka to miseczka bedzie ten staniczek w topie? :wink:

Trudno mi się przyznać ale, co jak co, ja się na stanikach nie znam :oops: :D
Wiem tyle że ja mam "małe" ale w bluzce nie jest źle mimo tego że jest dość duży stanik z tym że ogólnie rozmiarowo jest na mnie za duża, nie wiem, ale tak sobie myślę że stanik tak podchodzi pod uniwersalny w średnim rozmiarze niby usztywniacze ma ale ładnie się dopasowuje do "większych i mniejszych" :) , poza tym bluzeczka jest dość krótka u mnie ledwo zakrywa pępek, taka typowa plażówka ;) jak coś to fotki jutro bo dziś już za ciemno ;)

cooty

Post » Wto cze 28, 2011 21:24 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

cooty pisze:
kotx2 pisze:
cooty pisze:
kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkła :?: i ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy 8)

tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezent :) chociaż w sumie nie widać żeby była używana :) a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet ;)

ach szkoda,że zlota ,na zdjęciu wyglada jak srebrna,pasowałaby do sztućców teściowej 8) a to ,że używana ,nie ma znaczenia,jesli cos jest loadne i oryginalne to sie nadaje :D

Przepraszam mój błąd, jest srebrna przykrywka z srebrna nóżka (jest tylko taka delikatna złotawa poświata) a kokardka jest złota ;)

oj szkoda,żę ta kokarda złota,bo tesciowa marudna a sztucce ma srebrne ,wolę nie ryzykować 8) :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto cze 28, 2011 21:37 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

kotx2 pisze:
cooty pisze:
kotx2 pisze:
cooty pisze:
kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkła :?: i ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy 8)

tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezent :) chociaż w sumie nie widać żeby była używana :) a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet ;)

ach szkoda,że zlota ,na zdjęciu wyglada jak srebrna,pasowałaby do sztućców teściowej 8) a to ,że używana ,nie ma znaczenia,jesli cos jest loadne i oryginalne to sie nadaje :D

Przepraszam mój błąd, jest srebrna przykrywka z srebrna nóżka (jest tylko taka delikatna złotawa poświata) a kokardka jest złota ;)

oj szkoda,żę ta kokarda złota,bo tesciowa marudna a sztucce ma srebrne ,wolę nie ryzykować 8) :D

no też fakt jeśli chodzi o teściową lepiej nie ryzykować :)

cooty

Post » Wto cze 28, 2011 21:46 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

a mogła bys mi zmierzyc ile ma długosci bluzeczka? :wink:

Agonis

Post » Śro cze 29, 2011 17:19 Re: RÓŻNOŚCI - na sterylke i pilne leczenie maluszków ZAPRASZAM

Agonis pisze:a mogła bys mi zmierzyc ile ma długosci bluzeczka? :wink:

28 z tyłu od środka i 28 z przodu od środka , zdjęć narazie nie moge dodać bo jak podłączam telefon pod komputer to się głupi wyłącza i nie mam jak zgrać zdjęć :oops:

cooty

[poprzednia][następna]