a jaki roz nosisz ?

Moderator: Moderatorzy
Agonis pisze:to spodeny za wyw.![]()
a jaki roz nosisz ?jak moge zapytac. mozesz podac jakies wymiary ? szer. rekawow tez
Agonis pisze:tak płaszcza
a ile masz wzrostu jak moge zapytac ? ja do najwyzszych tyz ni naleze
Agonis pisze:a w klacie?![]()
a 22 x 2 jeszcze ?
cooty pisze:Agonis pisze:a w klacie?![]()
a 22 x 2 jeszcze ?
tak 22x2 są dość szerokie
a klata klata klata to od paszki do paszki 52
Agonis pisze:to plaszcz za wyw
Agonis pisze:moge Cie poprosic o foto nr 15 ?:) jaka to miseczka bedzie ten staniczek w topie?
cooty pisze:kotx2 pisze:cooty pisze:kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezentchociaż w sumie nie widać żeby była używana
a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet
ach szkoda,że zlota ,na zdjęciu wyglada jak srebrna,pasowałaby do sztućców teścioweja to ,że używana ,nie ma znaczenia,jesli cos jest loadne i oryginalne to sie nadaje
Przepraszam mój błąd, jest srebrna przykrywka z srebrna nóżka (jest tylko taka delikatna złotawa poświata) a kokardka jest złota
kotx2 pisze:cooty pisze:kotx2 pisze:cooty pisze:kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezentchociaż w sumie nie widać żeby była używana
a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet
ach szkoda,że zlota ,na zdjęciu wyglada jak srebrna,pasowałaby do sztućców teścioweja to ,że używana ,nie ma znaczenia,jesli cos jest loadne i oryginalne to sie nadaje
Przepraszam mój błąd, jest srebrna przykrywka z srebrna nóżka (jest tylko taka delikatna złotawa poświata) a kokardka jest złota
oj szkoda,żę ta kokarda złota,bo tesciowa marudna a sztucce ma srebrne ,wolę nie ryzykować![]()
Agonis pisze:a mogła bys mi zmierzyc ile ma długosci bluzeczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości