pilnie poszukuję nowego domu dla dwóch dorosłych kotek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 27, 2011 10:37 pilnie poszukuję nowego domu dla dwóch dorosłych kotek

poszukuję nowego tymczasowego (jeśli będzie to możliwe) dla dwóch dorosłych cudnych koteczek (4 i 3 letnie). Znalałam się w trudnej sytuacji. Muszę wyprowadzić się z mieszkania, które wynajmuję (Warszawa, Białołęka), znalazłam pokoik, który wymajmę (od najbliższej środy), niestety nie mogę tam zabrać swoich pociech. Do tego od roku walczę z uczuleniem na bylicę i alergeny wydzielane przez koty. Chciałabym, aby ktoś, kto nie zrobi im krzywdy przygarnął ich na rok (myślę, że nie więcej), abym mogła się podleczyć i podciągnąć swoje finanse. Bardzo jestem z nimi związana i chciałabym, aby najdalej za rok znowu były ze mną. Ze swojej strony mogłabym ofiarować pomoc w postaci dostarczania jedzenia i żwirku. Kotki jedzą suchą karmę. Jeśli nie będzie możliwości zapewnienia im domu tymczasowego, to może znajdą nowy dom?!
Osobom zainteresowanym prześlę zdjęcia na maila.
Monika
Monika Rynkowska

Monika Rynkowska

Od: Pon cze 27, 2011 9:14

Post » Pon cze 27, 2011 10:43 Re: pilnie poszukuję nowego domu dla dwóch dorosłych kotek

ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon cze 27, 2011 11:46 Re: pilnie poszukuję nowego domu dla dwóch dorosłych kotek

Maryla pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=129583

dzięki za pomoc :)
Monika Rynkowska

Monika Rynkowska

Od: Pon cze 27, 2011 9:14