Moderator: Estraven
kasumi pisze:Sezam:
miszelina pisze:Kociarnia ok, chociaż u Gila pusta kuweta. No i w miseczce dużo zostało. Dałam mu gourmeta, może zasmakuje bardziej.
queen_ink pisze:miszelina pisze:Kociarnia ok, chociaż u Gila pusta kuweta. No i w miseczce dużo zostało. Dałam mu gourmeta, może zasmakuje bardziej.
Myślę, że Gilek nie lubi Felixa. A pusta kuweta tzn nie sikał też? I jak długo?
[/quote]Jafusia pisze:PILNE I WAŻNE
Hej, poszukuję chętnego do przejęcia proludzkiej kociej rodzinki którą aktualnie zajmuje się vanja
Chodzi o 5 kociaków i mamę zabranych z Leroy Merlin w czyżynach.
Vanja zgodziła się zabrać rodzinę warunkowo za co bardzo bardzo bardzo Jej dziękuję! (ratując ją tym samym od niechybnej śmierci w schronisku) na 2 tygodnie.
TEN CZAS DOBIEGŁ końca i nie może zostać przedłużony ponieważ u vanji jest jeszcze inna kocia rodzina + tymczasy + Jej koty = nadkocenie dramatyczne!!!
Ja zapewniam karmę dla mamy, dla maluchów i na współ z wiślackim dyżury transportowe w razie konieczności. Więc tak naprawdę chodzi tylko (albo aż) o miejsce !!!
a ja sie przypomnę
Rodzina jest zdrowa, odrobaczona, czeka na szczepienie
KTO MOŻE PRZYGARNĄĆ MALUCHY I MAMUŚKĘ???? PROSZĘ!!
katgral pisze:CZY KTOŚ MA POŻYCZYĆ NA GÓRA 2 TYGODNIE KLATKĘ?????????? PILNE!!!
W piwnicy u mojego taty mieszka SAM dwumiesięczny kociak, matka zniknęładzieciak zaczyna sam wyłazić na zewnątrz i niebawem może się to tragicznie skończyć
Jest szansa gdzie go umieścić ALE POTRZEBUJĘ POŻYCZYĆ KLATKI!! PROSZĘ
lutra pisze:ja mam małą. jest wolna.
jej siostra pisze:katebush pisze:mavi pisze: jutro obejrzy kićkę dr Duda, czy wystarczy wyłuskać guzek, czy pójdzie cała listwa, od tego będzie zależał koszt. Podejrzewam, że jakieś 150 zł
A gdybym wysupłała na biedną kićkę 50, znalazłby się jeszcze ktoś, kto by się dorzucił?
Ja moge zadeklarowac tylko ok. 15 zl.
dorzucam 50
jej siostra pisze:jej siostra pisze:katebush pisze:mavi pisze: jutro obejrzy kićkę dr Duda, czy wystarczy wyłuskać guzek, czy pójdzie cała listwa, od tego będzie zależał koszt. Podejrzewam, że jakieś 150 zł
A gdybym wysupłała na biedną kićkę 50, znalazłby się jeszcze ktoś, kto by się dorzucił?
Ja moge zadeklarowac tylko ok. 15 zl.
dorzucam 50
poszło 50 dla Fretki
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Google [Bot] i 62 gości