Moderator: Estraven
EwKo pisze:Utworzyłam na FB wydarzenie: innego pomysłu na dom dla Anulki nie mam. Jakby coś nie tego - dajcie, proszę znać. Nie robiłam tego wcześniej.
Edyszka pisze:Dziewczyny! Mam pytanie Tosiu ma siostrę Tosię, którą przygarnęła moja koleżanka i jest z nią problem, zaczęła siusiać do butów, na reklamówki np. i to nie zamiast kuwety, tylko "oprócz", mamy je w domu półtora roku i w Tosi domu nic sie nie zmieniło stan futer i Dużych bez zmian, nie wiem o co chodzi , w czym moze być problem i co zrobić z tym fantemjak pyt ałam koleżankę czy cos sie zmieniło w kocich relacjach
czy zachowaniach, to mi powiedziała, ze Tosia zrobila sie bardzo władcza i dominująca.....
EwKo pisze:Hmm... Toś teraz mi zadała... Szukam, moment...
Kliknij może w słowo "wydarzenie" w poście, w którym informuję o tym, że takowe utworzyłam, co?![]()
Bo niekoniecznie ogarniam FBAnie chcę poklikać gupot
.
weatherwax pisze:EwKo pisze:Hmm... Toś teraz mi zadała... Szukam, moment...
Kliknij może w słowo "wydarzenie" w poście, w którym informuję o tym, że takowe utworzyłam, co?![]()
Bo niekoniecznie ogarniam FBAnie chcę poklikać gupot
.
Kiedy własnie nigdzie tego nie widzę na Twojej stronie. Żadnej informacji o tym wydarzeniu. To gdzie mam je znaleźć? Może linka podeśli mi na fb?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niuans, sebans i 79 gości