queen_ink pisze:A jak Gilosław?
Wieczorem miał pustą kuwetę, nie bardzo chciał jeść i syczał. Ale kabanosa zjadł.
Rano było siku i malutki problem z beta-glucanem, znaczy zjadł chyba nie całą porcję.
Moderator: Estraven
queen_ink pisze:A jak Gilosław?
vanja pisze:Zstrzyk Gilowi zostal podany prawie bez problemu. Beta gluken dalam dopyszcznie. Na pocieszenie dostal kabanosika. Tolek ladnie je, mial puste miseczki, dolalam mu wody jakby chcialo mu sie pic. Reszte zostawilam dyzurujacemu. benia targa na rece, an pocieche, ze ja musialam wpakowac przed wyjsciem do klatki takze dostala kabanosika.
katgral pisze:PILNE I WAŻNE
Hej, poszukuję chętnego do przejęcia proludzkiej kociej rodzinki którą aktualnie zajmuje się vanja
Chodzi o 5 kociaków i mamę zabranych z Leroy Merlin w czyżynach.
Vanja zgodziła się zabrać rodzinę warunkowo za co bardzo bardzo bardzo Jej dziękuję! (ratując ją tym samym od niechybnej śmierci w schronisku) na 2 tygodnie.
TEN CZAS DOBIEGŁ końca i nie może zostać przedłużony ponieważ u vanji jest jeszcze inna kocia rodzina + tymczasy + Jej koty = nadkocenie dramatyczne!!!
Ja zapewniam karmę dla mamy, dla maluchów i na współ z wiślackim dyżury transportowe w razie konieczności. Więc tak naprawdę chodzi tylko (albo aż) o miejsce !!!
a ja sie przypomnę
Rodzina jest zdrowa, odrobaczona, czeka na szczepienie
KTO MOŻE PRZYGARNĄĆ MALUCHY I MAMUŚKĘ???? PROSZĘ!!
Annazoo pisze:Jak dajesz dopyszcznie? Bo ta kapsułka podobno ma być dzielona na 5 porcji, czyli nie w całości. Jak to robisz?
Bo moje nie lubią tego smaku i jeść dobrowolnie nie chcą.
katgral pisze:katgral pisze:PILNE I WAŻNE
Hej, poszukuję chętnego do przejęcia proludzkiej kociej rodzinki którą aktualnie zajmuje się vanja
Vanja zgodziła się zabrać rodzinę warunkowo za co bardzo bardzo bardzo Jej dziękuję! (ratując ją tym samym od niechybnej śmierci w schronisku) na 2 tygodnie.
TEN CZAS DOBIEGŁ końca i nie może zostać przedłużony ponieważ u vanji jest jeszcze inna kocia rodzina + tymczasy + Jej koty = nadkocenie dramatyczne!!!
Ja zapewniam karmę dla mamy, dla maluchów i na współ z wiślackim dyżury transportowe w razie konieczności. Więc tak naprawdę chodzi tylko (albo aż) o miejsce !!!
a ja sie przypomnę
Amelki już nie ma...Tosza pisze:Maluchy z dziupli pojechały dziś do nowego dt-obecny , a właściwie były dt urodził wczoraj dziecko. Dom rozważa wzięcie burej lub kolorowej kotki ( gdyby dziecko nie zareagowało alergią), tymczasem zadzwonił przed chwilą dom po oba te koty ( dom współpracuje z fundacja, okna zabezpieczone, maluchy chce po szczepieniu, za szczepienie chce zwrócić. ) Bajka?

katgral pisze:katgral pisze:PILNE I WAŻNE
a ja sie przypomnę
Jafusia pisze:Jeśli nie znajdzie się nic lepszego możemy spróbować
Amelki już nie ma...