Kociara82 pisze:kochanie, miziam i buziam na miaudobranoc, zyczac slodkich snow :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Cześć ciociu

Wymiziana, wybuziana jestem zgodnie z Twoją wolą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:kochanie, miziam i buziam na miaudobranoc, zyczac slodkich snow :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Edytka1984 pisze:
witamy
kristinbb pisze:Zaglądamy do Miłeczki koteczki![]()
niektorym to dobrze, bo mają wakacje
Juliśka pisze:Jakież piękne te fotki,jak Wy to robicie?
zwierzak08 pisze:Witajcie Ulu i Miłko![]()
Dziś postanowiłam się ujawnićCoś ostatnio faktycznie jakaś chandra mnie dopadła
![]()
Miłka twardy zawodnik, skoro o 2 robi pobudkę, choć Kitka nie jest w tym gorsza, ale ja wkładam w uszy stopery i mam spokój, a Tomka to i tak nie rusza
Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy
Asia, Tola i Kitka
Juliśka pisze:Jak to miło,że nie jestem osamotniona we wczesnym wstawaniu.Moja Pusia robi mi pobudkę codziennie o godzinie trzeciej nad ranem.Nie powiem,żebym była zachwycona,ale co robić.Stopery w uszach nic nie pomagają,bo ona po mnie skacze,miauczy i dopomina się o korytko,chociaż sucha karma w miseczkach leży.Brak jakiejkolwiek reakcji z mojej strony wyraża nasikaniem na podłogę w przedpokoju i nie ma na to siły.
MaryLux pisze:bry
ula-misia pisze:kristinbb pisze:Tutaj tez przeprowadzimy kontrolę ...![]()
Witamy ciocię![]()
![]()
![]()
Jak wypadła kontrola
kristinbb pisze:ula-misia pisze:kristinbb pisze:Tutaj tez przeprowadzimy kontrolę ...![]()
Witamy ciocię![]()
![]()
![]()
Jak wypadła kontrola
Protokół juz napisany,
ale będzie dobrze![]()
ula-misia pisze:Juliśka pisze:Jak to miło,że nie jestem osamotniona we wczesnym wstawaniu.Moja Pusia robi mi pobudkę codziennie o godzinie trzeciej nad ranem.Nie powiem,żebym była zachwycona,ale co robić.Stopery w uszach nic nie pomagają,bo ona po mnie skacze,miauczy i dopomina się o korytko,chociaż sucha karma w miseczkach leży.Brak jakiejkolwiek reakcji z mojej strony wyraża nasikaniem na podłogę w przedpokoju i nie ma na to siły.
Julisiu jak próbuję nie reagować na budzenie Miłeczki/miałczenie, lizanie po twarzy , wsuwanie łapek pod kołdrę/ to ona poprostu mnie szczypie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 123 gości