cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 23, 2011 11:53 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

zwracam sie z problemem :( jestem wlasnie u rodziców pod oświecimiem,
sasiedzi maja kocurka (brat mojego kocura franka) kotek ma chyba złamaną łapke, kuleje strasznie, wydaje mi sie ze albo go ktoś skopał, albo samochód walnął. generalnie nie było go w domu od 2 dni i teraz wrócił. w kazdym razie sasiedzi jak zapytalam czy dadzą jakas kase a ja go zawioze do weta to mnie wyśmiali :| skur...ny !! :evil:

czy ktoś by sie dorzucił?? oczywiscie wezme rachunki i porobie Adasiowi fotki. weterynarz ma dyżur tutaj od 17 dziś. ja niestety niepracująca i nie mam kasy ... nie moge patrzec jak sie męczy, jak mama mi pożyczy kase to pojade z nim

ale mi smutno :( dałam mu jesc teraz i tuli sie i mruczy ale go boli, miałczy i sie skarży bidulka

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Czw cze 23, 2011 12:15 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

dobra dzięki BAsia, juz wszystko wiem. bede gadac z włąscicielami jak wroca jeszcze raz.
jak cos biore jutro adasia do KP, nie dam dziadom żeby pozwolili mu zdechnąć !

kingusiak

Post » Czw cze 23, 2011 12:19 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Wszystko jasne.
Adaś jutro trafi na KP. I może w weekend będzie słkadany :roll:

No to pięknie :mrgreen: Musimy zbierać fundusze na kolejnego połamańca :wink:
MIKUŚ

Post » Czw cze 23, 2011 12:22 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:czasami w nocy mi sie bardzo nudzi heh

takie tam sobie zrobiłam, coś ala postery

Obrazek Obrazek

takie tematyczne lol ...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: swietne!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jesli o mnie chodzi-rob wiecej takich, sa znakotmite, jestem zakotchwycona :1luvu: Jakbys chciala jakies literki z kotkami, to moge podrzucic, mam troszke takich :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 23, 2011 12:23 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:zwracam sie z problemem :( jestem wlasnie u rodziców pod oświecimiem,
sasiedzi maja kocurka (brat mojego kocura franka) kotek ma chyba złamaną łapke, kuleje strasznie, wydaje mi sie ze albo go ktoś skopał, albo samochód walnął. generalnie nie było go w domu od 2 dni i teraz wrócił. w kazdym razie sasiedzi jak zapytalam czy dadzą jakas kase a ja go zawioze do weta to mnie wyśmiali :| skur...ny !! :evil:

czy ktoś by sie dorzucił?? oczywiscie wezme rachunki i porobie Adasiowi fotki. weterynarz ma dyżur tutaj od 17 dziś. ja niestety niepracująca i nie mam kasy ... nie moge patrzec jak sie męczy, jak mama mi pożyczy kase to pojade z nim

ale mi smutno :( dałam mu jesc teraz i tuli sie i mruczy ale go boli, miałczy i sie skarży bidulka

:cry: :cry: :cry: jesli miauczy, to na pewno boli... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ogromne kciuki, by wszystko sie dobrze skonczylo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw cze 23, 2011 13:48 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

poszukuje pilnie DT/DS dla kici z tego watku:
viewtopic.php?f=13&t=129443&start=0
zostala zlapana jako dziczka z zalozenia, na sterylke aborcyjna w dosc zaawansowanej ciazy. Okazala sie mega miziakiem, mega ufna, mega pro-ludzka... Wiec nie moze wrocic na podworko spowrotem, zwlaszcza, ze w ostatnim czasie okoliczne dzieci zameczyly na smierc 2 kociaki z "paczki" kotow, ktora tam sobie pomieszkuje. Pilnie DT/DS.
Czarna perla :1luvu:

Kociara82

Post » Czw cze 23, 2011 14:26 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Plakaty super! moze moznaby gdzies je wydrukowac i porozwieszac?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw cze 23, 2011 19:19 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:koty dziś wymiziane po wieczornym dyżurze :)

troche pofociłam. wrzuce troche fotek czarnych kotek, ja ich dalej nie rozróżniam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

chyba przesadziłam z fotkami :D, tzn z ilością. ciezko zrobic jakies naprawde fajne zdjecia bo nie umiem ustawić w aparacie światła, i musze robić z lampą bo tam ciemno.

slicznosci zwlaszcza ten brytek kochane moje :kotek: a ten kotek szarobialy to on czy ona :?: pytam bo podobny do kotki ktora zaginela w centrum. a co do pomocy to dam ogloszenie na fejsie :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw cze 23, 2011 20:58 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

bazarek ksiazkowy na szczepionki

viewtopic.php?f=20&t=129459

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw cze 23, 2011 21:39 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

hidi pisze:Plakaty super! moze moznaby gdzies je wydrukowac i porozwieszac?

chce zrobic jakies plakaty dla kazdego z naszych kociastych.

dziś uprowadziłam sąsiadom kota. wyśmiali mnie jak zapytalam czy go wyleczą, wiec stwierdzilam ze nie mam co z nimi gadac :/
oni są nienormalni. mają jeszcze 2 psy. jeden przy budzie wypuszczany raz na miesiąc, a drugi mały kilkumiesieczny - np dzis był zamkniety w domu ok 13 godzin :| bo sobie gdzies pojechali, a moi rodzice to obserwujją zza płotu i dokarmiaja po kryjomu te ich zwierzęta. jak pojechali na 2 tyg na wczasy (wrócili wczoraj rano) to zostawili kota Adasia na dworze a on biedny czekał codziennie na jedzenie, a wieczorem zeby wejsc do domu bo normalnie spał w domu. moi rodzice go dokarmiali, az wkoncu 3 dni temu przestał przychodzic i znalazł sie dopiero dzis z zepsutą łapką :(

dajcie znac co z adasiem z rannego dyżuru. martwie sie o niego, widzialam ze stresują go inne koty.

a tak wogole czemu buraska jest spowrotem w boxie? moze sie komus zapomnialo ale dzis jak bylam ok 19 buraska byla w boxie z samą wodą, nie miala nawet suchego?!

kingusiak

Post » Czw cze 23, 2011 21:50 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kotnaperka :ryk: :ryk: brawo, jak widac, czasem kotnaping jest niezbedny :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw cze 23, 2011 22:22 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

hidi pisze:bazarek ksiazkowy na szczepionki

viewtopic.php?f=20&t=129459

Super Hidi :ok:

Jak się miewa Sali?
MIKUŚ

Post » Czw cze 23, 2011 23:31 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:....dziś uprowadziłam sąsiadom kota. wyśmiali mnie jak zapytalam czy go wyleczą, wiec stwierdzilam ze nie mam co z nimi gadac :/
.......
a tak wogole czemu buraska jest spowrotem w boxie? moze sie komus zapomnialo ale dzis jak bylam ok 19 buraska byla w boxie z samą wodą, nie miala nawet suchego?!

No więc po pierwsze gratuluję:)
Po drugie ktoś zapomniał o burasce 8O
MIKUŚ

Post » Pt cze 24, 2011 8:02 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kicuś vel. Ramzes już na swoich włościach :ok:
Myślę że będzie tam szczęśliwy :kotek:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]