przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 23, 2011 11:26 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

zapraszam do mojego wątku :) Masza i dzieciaki
Obrazek

katarina75

Od: Wto wrz 08, 2009 10:22

Post » Czw cze 23, 2011 15:38 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

:kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 23, 2011 15:41 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

karola84 pisze:witam...
moim marzeniem od zawsze było posiadanie kotka rasowego... postanowiłam jednak przygarnąc kotka...
w porozumieniu z mama doszłyśmy do wniosku ze najlepszy byłby kotek dorosły krótkowłosy...
wiem ze sa tutaj rózne ogłoszenia ale nie moge niestety na bieżaco sprawdzac forum czy innym ogłoszen i jest mi sie ciezko w tym wszystkim odnaleźć...
mieszkamy w domu jednorodzinnym pod miastem... ja pracuje a mama jest całe dnie w domu...
prognęłbyśmy kotka, który stałby sie członkiem rodziny, kotka nakolankowego, który by lubił spac w łózku, który uwielbia głaskanie, kotek byłby kotkiem nieywchodzacym ( ew na smyczy z opiekunem ), nie chciałbysmy zeby sie mu cos stało lub zeby go tos ukradł... kotki z hodowli zazwyczzaj szybko znajdują domy... my pragniemy pomoc kotu "po przyejsciach"

posiadam samochód i w weekend nie byłoby problemu zeby gdzies pojechac na ewentualne spotkanie...

bede widzieczna za każda wiadmosc
pozdrawiam Karolina

Witaj i wybrałaś kotka? Pomyśl o Migotce z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=129241
najszczesliwsza

Post » Czw cze 23, 2011 16:30 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

Już ją polecałam.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 23, 2011 19:39 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

Lilly niestey nie bo w przyszłości planuje miec przynajmniej 2 koty.. a ten norweski jest kotem wychodzącym... nam zalezy na kocie nie wychodzacym lub pod opieką...
nie spiesze sie z decyzja bo zamierzam ja swiadomie podjąc i miec kotka na dluuuugie lata

dziekuje za wszystkie odpowiedzi

karola84

Od: Wto cze 21, 2011 22:40

Post » Czw cze 23, 2011 19:41 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

karola84 pisze:Lilly niestey nie bo w przyszłości planuje miec przynajmniej 2 koty.. a ten norweski jest kotem wychodzącym... nam zalezy na kocie nie wychodzacym lub pod opieką...
nie spiesze sie z decyzja bo zamierzam ja swiadomie podjąc i miec kotka na dluuuugie lata

dziekuje za wszystkie odpowiedzi

HMM powiem tak,jesli planujesz dokocenie ,to czy nie lepiej wziąc dwupak od razu,taki zżyty ze soba :?: :ok:

kotx2

Post » Czw cze 23, 2011 19:48 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

kto wie, kto wie....
musze sie po prostu zakochac w kocie/kotach .... jak juz znajde beda mialy najszczęsliwszy dom na swiecie :)

karola84

Post » Czw cze 23, 2011 19:49 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

karola84 pisze:kto wie, kto wie....
musze sie po prostu zakochac w kocie/kotach .... jak juz znajde beda mialy najszczęsliwszy dom na swiecie :)

unikniesz trudów dokocenia :D ,kot sam w domu się nudzi :D

kotx2

Post » Czw cze 23, 2011 19:58 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

W mojej Baśce niełatwo się zakochać :roll: , ale co tam, pokażę - rasowa burasia:
viewtopic.php?f=13&t=126730&start=0
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt cze 24, 2011 9:42 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

viewtopic.php?f=1&t=119910
A może Stefan 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A może Marysia 8)
Obrazek
Marysia jest bardzo miłą koteczką.
To taka kocia przylepka, która ciągle jest w pobliżu człowieka i gada, gada i gada :)
Coś z devona ma :)

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie cze 26, 2011 17:48 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

najszczesliwsza pisze:
karola84 pisze:witam...
moim marzeniem od zawsze było posiadanie kotka rasowego... postanowiłam jednak przygarnąc kotka...
w porozumieniu z mama doszłyśmy do wniosku ze najlepszy byłby kotek dorosły krótkowłosy...
wiem ze sa tutaj rózne ogłoszenia ale nie moge niestety na bieżaco sprawdzac forum czy innym ogłoszen i jest mi sie ciezko w tym wszystkim odnaleźć...
mieszkamy w domu jednorodzinnym pod miastem... ja pracuje a mama jest całe dnie w domu...
prognęłbyśmy kotka, który stałby sie członkiem rodziny, kotka nakolankowego, który by lubił spac w łózku, który uwielbia głaskanie, kotek byłby kotkiem nieywchodzacym ( ew na smyczy z opiekunem ), nie chciałbysmy zeby sie mu cos stało lub zeby go tos ukradł... kotki z hodowli zazwyczzaj szybko znajdują domy... my pragniemy pomoc kotu "po przyejsciach"

posiadam samochód i w weekend nie byłoby problemu zeby gdzies pojechac na ewentualne spotkanie...

bede widzieczna za każda wiadmosc
pozdrawiam Karolina

Witaj i wybrałaś kotka? Pomyśl o Migotce z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=129241

Migotka juz ma domek z tego co sie doczytałam....
moja mam ma niedługo urodziny ( 28. 08) mam nadzieje ze do tego czasu cos wybierzemy....
jak mama oglada zdjecia brtyjczyków :1luvu: maskara :)

karola84

Post » Nie cze 26, 2011 18:16 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

A mój dwupak z podpisu? Piękny duet, maja FeLV, ale nie są chore.Są cudowne!!!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto cze 28, 2011 18:12 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

karola84 pisze: my pragniemy pomoc kotu "po przyejsciach"

Mówisz i masz:
Rudy z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=129298&hilit=komornik

Dorosły.
Krótkowłosy.
Brytkopodobny.
Po przejściach.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto cze 28, 2011 19:16 Re: przygarne kotka rasowego/mieszanego Sląskie

karola84 pisze:kto wie, kto wie....

dwupak idealny by się zakochać: viewtopic.php?f=1&t=128666

Mimisia pisze:Trudno powiedzieć, czy to temat na KOTY czy KOCIARNIĘ...

Kalina ma od niedawna w garażu w klatce dwie cudne, zakochane w sobie koteczki po sterylce. Złapane na działkach. Serce pęka na myśl, że mogły by tam wrócić. Szukamy im tylko i wyłącznie wspólnego domu, bo one żyć bez siebie nie mogą! Myją się nawzajem, tulą do siebie, razem bawią się zabawką. Są młodziutkie, nie mają chyba roku, a do tego oryginalnie umaszczone, jedna jest dymna, a druga trikolorka. To chyba siostry. Myślę że są na tyle "adopcyjne" ze względu na wiek i umaszczenie, że można by szukać im wspólnego domu. Dają się głaskać, mruczą.
Więcej opowie Kalina, jak zajrzy do wątku..

Kotki siedzą w klatce, więc nie mogą w niej siedzieć w nieskończoność. Powinny trafić jak najszybciej do domu, choćby tymczasowego, ale domyślam się, że nie mają na to większej szansy :(

To są fotki zakochanych panienek:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ufff, tylko tyle mam zdjęć. Mam nadzieję, że wystarczy, by ktoś je pokochał i zabrał do domu :)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

[poprzednia]