A kolejny Twoje prace się piękne ... słoneczniki niesamowite

Moderator: Moderatorzy
kamari pisze: Myślałam o tym od kilku dni i dzisiaj uruchomiłam - "Ślepciowy fundusz bidowy". Szczegóły są na pierwszej stronie![]()
kamari pisze:Myślisz, ze potrzebny jest oddzielny wątek? Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję, na prowadzenie go w bazarku, żeby nie mnożyć sobie wątków do pilnowania
panikota pisze:kamari pisze:Myślisz, ze potrzebny jest oddzielny wątek? Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję, na prowadzenie go w bazarku, żeby nie mnożyć sobie wątków do pilnowania
To zależy od Ciebie, ja tylko zapytałam. Zależy jakie sobie przyjmiesz zasady działania funduszu, czy/jak zamierzasz rozliczać wpłaty, jak zamierzasz rozdzielać pomoc itp. Może fajnie byłoby, gdyby na Kotach pojawił się wątek, przy okazji może więcej osób trafiłoby na bazarek ... ale to są tylko moje luźne dywagacje, nie przejmuj się nimi, to twoja decyzja![]()
Bianka 4 pisze:marysienka pisze:Poprosze o obraz Nr2 Bukiet w koszu 140 zl.
Dziekuje![]()
![]()
Marysieńko, no to żeś się przyczaiłaGratuluję !!!!
Ja się przyczaję na coś innego, tylko muszę pomyśleć które róże bardziej mi się podobają
kamari pisze:
majstrowałam przy tych oczach długo, ale wiem, że coś jest nie tak. Nie będę na nie patrzec dzień-dwa i znowu spróbuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 16 gości