Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 23, 2011 10:45 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

kamari, chapeau bas! Obrazek

A kolejny Twoje prace się piękne ... słoneczniki niesamowite :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw cze 23, 2011 11:10 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

kamari pisze: Myślałam o tym od kilku dni i dzisiaj uruchomiłam - "Ślepciowy fundusz bidowy". Szczegóły są na pierwszej stronie :ok:

Wspaniały pomysł, Mario :1luvu: Jesteś NADZWYCZAJNA :1luvu:

Dzięki temu Ślepciu po raz kolejny spełni rolę Kociego Anioła, tym razem już z Nieba (oczywiście z Tobą, jako asystentką :wink: )
To dopiero radość dla Artysty - tworzyć, a jednocześnie nieść pomoc potrzebującym.
Mam na myśli oczywiście Artystów o Dobrych Sercach, takich, jak Ty.
Zachwycają mnie pejzaże i kwiaty, ale jestem pewna, ze Twoje kocie obrazy to dopiero zrobią furorę na tym forum :kotek:

Czekam z niecierpliwością na kolejne portrety.

Myślę, że można z czasem zacząć ogłaszać możliwość zrobienia portretów innych kociaków...
Pamiętam, z jaką dumą 'Kocuria' prezentowała zamówione kubeczki z namalowanymi ręcznie portretami swoich skarbów.

Pozdrawiam z całego serca :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Czw cze 23, 2011 12:00 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Willow_ pisze:kamari, chapeau bas! Obrazek

A kolejny Twoje prace się piękne ... słoneczniki niesamowite :ok:

:flowerkitty: Brawo :flowerkitty:

ale ja czekam na :kotek: :kotek: :kotek: :ryk:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Czw cze 23, 2011 14:39 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Kamari, super pomysł z funduszem :ok: :ok: :ok: Będzie jakiś specjalny wątek funduszu poza bazarkiem?

Zmodyfikowałaś treść trzeciego postu i zlikwidowałaś daty zakończenia trwających jeszcze licytacji, czy to oznacza, że uznajesz te obrazy za sprzedane?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw cze 23, 2011 14:47 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

W trzecim poście zostawiłam wszystkie zakończone aukcje, twoja wiosna "skończyła się" dzisiaj rano :ok:

Myślisz, ze potrzebny jest oddzielny wątek? Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję, na prowadzenie go w bazarku, żeby nie mnożyć sobie wątków do pilnowania :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw cze 23, 2011 15:04 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

kamari pisze:Myślisz, ze potrzebny jest oddzielny wątek? Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję, na prowadzenie go w bazarku, żeby nie mnożyć sobie wątków do pilnowania :oops:

To zależy od Ciebie, ja tylko zapytałam. Zależy jakie sobie przyjmiesz zasady działania funduszu, czy/jak zamierzasz rozliczać wpłaty, jak zamierzasz rozdzielać pomoc itp. Może fajnie byłoby, gdyby na Kotach pojawił się wątek, przy okazji może więcej osób trafiłoby na bazarek ... ale to są tylko moje luźne dywagacje, nie przejmuj się nimi, to twoja decyzja :lol: :ok:

I przy okazji - pięknie malujesz, fotki z komputera pewnie nie oddają rzeczywistości i w naturze obrazy są jeszcze piękniejsze :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw cze 23, 2011 15:18 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

panikota pisze:
kamari pisze:Myślisz, ze potrzebny jest oddzielny wątek? Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję, na prowadzenie go w bazarku, żeby nie mnożyć sobie wątków do pilnowania :oops:

To zależy od Ciebie, ja tylko zapytałam. Zależy jakie sobie przyjmiesz zasady działania funduszu, czy/jak zamierzasz rozliczać wpłaty, jak zamierzasz rozdzielać pomoc itp. Może fajnie byłoby, gdyby na Kotach pojawił się wątek, przy okazji może więcej osób trafiłoby na bazarek ... ale to są tylko moje luźne dywagacje, nie przejmuj się nimi, to twoja decyzja :lol: :ok:

Wszelkie sugestie mile widzane :D jeszcze sobie wszystkiego tak szczegółowo nie przemyślałam.
Na przykład, zrobiłam oddzielny bazarek dla Juliśki, ale już wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb, bo jej kolejne kociaki zaczęły chorować, czyli będzie trzeba więcej pieniędzy na leczenie. Więc będę jej przelewać z wpłat za obrazy. Tyle, że nie mam bezpośredniego kontaktu z Juliśką, ona żadko bywa na forum, więc kontakt jest na dobrą sprawę przez osoby trzecie. Czyli będę wysyłać na oko i dowiadywać się, czy wystarcza. Ale właśnie o pomoc takim osobom mi chodzi, jest sporo wątków zakładanych przez kogoś innego, bo osoba w potrzebie z różnych względów nie może tego zrobić.
Myślę, że wiele rzeczy wyjdzie "w praniu".
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw cze 23, 2011 16:42 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Pierwsze koty ukończone :roll:

Ominię w końcu namalowałam taką jaka jest w rzeczywistości - a jest piękna taka jaka jest :ok:

Obrazek

Obrazek

Rudy na zdjęciu ma jakieś dziwne oczy :roll: Portret w rzeczywistości jest lepszy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw cze 23, 2011 16:57 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciu [']

Bianka 4 pisze:
marysienka pisze:Poprosze o obraz Nr2 Bukiet w koszu 140 zl.
Dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marysieńko, no to żeś się przyczaiła :ryk: Gratuluję !!!!
Ja się przyczaję na coś innego, tylko muszę pomyśleć które róże bardziej mi się podobają :mrgreen:

Marysienka, brawo! Perfekcyjne przyczajenie - minuta przed zakonczeniem :P Gratulacje :ok:

kamari - piekne kociska :kotek: :kotek:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Czw cze 23, 2011 18:03 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Brawo kamari :!: Kociaste świetnie wyszły :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw cze 23, 2011 18:37 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Mario - ciekawa jestem jak poszla praca nad "swietym obrazem" :?: :?: :?:
Czy juz Cie do Watykanu zapraszaja na "restauracje" freskow lub innych swietosci :) :) :)

Kociaki cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Omisia lepiej z wasami wyglada :ryk: :ryk: :ryk:

Rudego oczeta troszki za smutno- ludzko- powazne :roll: :roll: :roll:

On przeciez na smutasa nie wyglada - chyba, ze to " artystyczna poza" jaka sobie pzyjal :ryk: :ryk: :ryk:

Na zwykle maile cosik nie odpowiadasz (nic nowego) nie wolno przeszkadzac Artyscie w pracy :kotek: :kotek: :kotek:

A wiec oplacilam rzeczy galeriowe ale mam dylemat z tym nowym kontem Slepciowym

musze miec czyje konto i aktualny adres - a wiec pusc mi maila to wplace za obrazy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw cze 23, 2011 18:42 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

O kurcze - te swietosci to nie na tym watku - trudno - odpowiesz gdzie chcesz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw cze 23, 2011 18:53 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

Więc tak, internet rozłącza mi się co parę minut, więc w chwilach szczęścia odpalam szybko to, co najważniejsze, czyli forum :oops:
Poczta za długo się otwiera, więc poodpisuję przez forum na pw.

Rudego malowałam wg tego zdjęcia

Obrazek

majstrowałam przy tych oczach długo, ale wiem, że coś jest nie tak. Nie będę na nie patrzec dzień-dwa i znowu spróbuję :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw cze 23, 2011 19:00 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

:ok: Sliczne te kociaki, az sie ma ochote je przytulic :ryk:

:1luvu:

PS To sa oczka powaznego i odpowiedzialnego (za innych ?) Pana :lol:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Czw cze 23, 2011 19:13 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciowy fundusz bidowy

kamari pisze:
majstrowałam przy tych oczach długo, ale wiem, że coś jest nie tak. Nie będę na nie patrzec dzień-dwa i znowu spróbuję :ok:

To dobra metoda, sama tak zwykle robię.
A gdy nie mam za dużo czasu na poprawki, to stosuję lustro :wink:
Po prostu oglądam obraz lub rysunek w lustrze - wtedy mam zupełnie świeże spojrzenie na pracę :idea:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]