kalair pisze:No bywaja takie.. Vailetku, u mnie Iriska robi suche bobki, od zawsze, ale Safi--bomby, tylko ewakuacja..Lafinka troszke mniej.
A żebyś wiedziała kalair że ewakuacja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:No bywaja takie.. Vailetku, u mnie Iriska robi suche bobki, od zawsze, ale Safi--bomby, tylko ewakuacja..Lafinka troszke mniej.
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Twój Pokerek to chyba święty jest bo Bejbi nie da kroplówki sobie podłączyć dopuki ma siły.Pobieranie to był za każdym razem horror.Weci stwierdzili że powinna nawet do pobierania dostać narkozęKota mi osłabią.W jakim wieku był Pokerek przy pierwszej endoskopii
![]()
Endoskopia była 13 maja br, a Pokerek ma 14 miesięcy... I fakt,przy kroplówkach "nienormalny" jestJuż przy pierwszym leczeniu, jak jeździłam na kroplówki (miał wtedy 5-6 miesięcy) - to od razu został ulubieńcem wetki - jedyny kotek w jej karierze zawodowej, który pod kroplówką mruczał, wywalał brzuch do miziania i domagał się zabawy - zaczepiał ją łapką, pacał wężyk od kroplówki itd...
.
akasheni pisze:Pozdrowionka dla kiteczki![]()
Ja tylko wtrące, że kiedy braliśmy Padmę i Leykę to miały około pół roku, i właśnie były po sterylce. Poza tym, że jeszcze potem urosły (z ok. 2-2,5 kg na 4-4,5) to nie zauważyłam jakichś zmian w ich zachowaniu - jadły tak jak i teraz, kupale też ok. raz dziennie, chyba, że wszamały coś extra. W tym wieku to już nie kocięta tylko takie "nastolatki", jeszcze fiu bździu w głowach, ale coraz bardziej dorosłe.
akasheni pisze:Tu zdjęcie po ok 2 tyg odkąd młode trafiły do nas, jeszcze sierść dobrze nie odrosła po strerylce![]()
http://img228.imageshack.us/img228/3245/mode1a.jpg
akasheni pisze:A łapać robaczki musisz nauczyć ją Ty, w końcu teraz jesteś jej "Mamusią"
akasheni pisze:Ależ oczywiście! Papierek po cukierku na niteczkę i biegusiem po mieszkanku
kalair pisze:Piorka sa fajne, koty uwielbiaja!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości