pixie65 pisze:Miss pisze:Witam po długiej przerwie. Nie pisałam, bo jestem załamana. Stefan jest chory - weci rozkładają ręce. Na początku myśleli, że to jakaś choroba autoimmunologiczna. Teraz twierdzą, że ma to podłoże psychologiczne co wydaje się logiczne. Już nie wiem co mam robić. Dostawał kortyzol, bo sami już nie wiedzieli co robić ... daje mu teraz dużo tranu dla kotów, ponoć to dobre na kocią psychikę. I tabletki taurynowe - nie zaszkodzą. Tak go urządziliśmy przez nasze wyjazdy. Serce się kraje ...
W sumie to na to forum trafiłam szukając info o tym. Niby zespół falującej skóry. Niestety to już bardziej zaczyna przypomniać padaczkę. (...)
Być może wetnę się bez sensu ale czy weci brali pod uwagę problem, z jakim borykał się Brucek u Anji? Miał robione badania hormonów?
viewtopic.php?f=1&t=92535
tu jest najnowszy wątek Brucka Temat: BRUCEK cz.2 niedoczynność przytarczyc: DRUGA ROCZNICA
na 1 str. są wszystkie ważne informacje

Coś już nosem na niego kręci i woli kurczakowego, ale wredna Pani miesza i nie ma przeproś. Mam wrażenie, że na tym Orijenie przestała tyć. Zobaczymy przy okazji kontroli i odrobaczania, bo pora najwyższa biorąc pod uwagę ilość robali, które ostatnio zdjadła