Dzisiaj Maluch włączył znowu alarm o 4 rano. To brzmi jak alarm samochodowy. Długi, ciągły, piskliwy dźwięk. Ale byłam przygotowana Szybko nałożyłam mu mięsko na talerzyk. Alarm został wyłączony, ciche mlaskanie i cisza.
Pies ze trzy razy zaszczekał, bo tez chciała mięska. Ale popatrzyłam na niego znacząco i przestał. Tak maluch się bawi i fuka
on sobie sam to oczko wytarł - nie ma co mu tam wycierać
Ostatnio edytowano Pon lut 20, 2012 14:25 przez Patmol, łącznie edytowano 1 raz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Młoda chce żeby miała na imię Lajla. Młoda ją znalazła i Młoda z nią chodzi do veta -więc niech będzie. Na tych wszystkich zdjęciach mało ją widać. A ma fajne, białe skarpetki na wszystkich łapach i biały brzuszek, długie nogi i takie puchate futerko.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ale, że co? Z a mało francuskie? A co do wyglądu, to naprawdę mi się widzi, że malutka może w przyszłości przypominać mojego Ptyśka
Lajla to wcale nie jest francuskie za mało dziwne każdy, nawet weterynarz, od razu powtórzy i się nie zdziwi i nie jest śmiesznie
jak ktoś pytał o imię psa i ja mówiłam NOYAU to ludzie robili naprawdę śmieszne miny a Lajla? zwykłe juz było i łatwo napisać i wymówić ja się na kotach uczyłam francuskich słow a to imię jest takie bezużyteczne