30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 22:24 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

monika74 pisze:Całe szczęście że w tym roku udało się nam uniknąć maluszków na zajezdni mam nadzieje ze nie będzie żadnej niespodzianki :roll:

:ok: To dobrze, ale dorosłe kociaki czekają na wirtualnych opiekunów
Obrazek Obrazek
Obrazek

Esmeralda

Od: Nie sty 11, 2009 20:58

Post » Wto cze 14, 2011 21:26 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Esmeralda pisze:
monika74 pisze:Całe szczęście że w tym roku udało się nam uniknąć maluszków na zajezdni mam nadzieje ze nie będzie żadnej niespodzianki :roll:

:ok: To dobrze, ale dorosłe kociaki czekają na wirtualnych opiekunów
Obrazek Obrazek
Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro cze 15, 2011 4:35 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

poszło kilka zł :kotek:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro cze 15, 2011 19:39 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

mamaGiny pisze:poszło kilka zł :kotek:

:1luvu: :1luvu: w imieniu kociaków.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie cze 19, 2011 20:18 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Na zajezdni kociaki codziennie dokarmiane, witają sie już z daleka, podbiegają do samochodu. Zmartwił mnie fakt, 2 kocice najprawdopodobniej w dosyć wysokiej ciąży. Najgorsze jest to ,że kocice bardzo płochliwe i nie widzę ich często. Przychodzą jak już odjeżdzam....ciężko będzie je złapać.

Obrazek

Coraz wiecej jest kotów z łysymi plackami, grzyb jak nic.

Jacuś jeszcze do niedawna był pięknym dorodnym kocurkiem, teraz łysawy.../boki/

Obrazek

To jest nasz Maciuś długowłosy. On dzięki Bogu wygląda dobrze...dobrze, jak na warunki zajezdni.Głodny był bardzo , nie mógł się najeść.

Obrazek

Intensywnie pracuję nad oswajaniem czarnuszka tego co ma chore oko...trzeba go zawieźć do weta na oględziny i przy okazji na ciachnięcie. Do tej pory bojaźliwy dzikusek, teraz jest lepiej ...nawet daje się pogłaskać.. :)

Obrazek

Tu jedna z cieżarnych....podeszła jak już odchodziłam...ta czarna.

Obrazek

Cały czas potrzebne wsparcie finansowe dla tych kociaków, bez was one nie będą miały co jeść .
Obrazek

cypisek

Post » Pon cze 20, 2011 9:28 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

teraz priorytetem jest złapanie ciężarnej koteczki tak jak pisała cypisek nie będzie łatwo bo kotka jest bardzo nieufna a nam się siadka zdezelowała :evil: a bez tego ani rusz
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon cze 20, 2011 9:35 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

welina pisze:Obrazek
:

Witam wszystkich.Dawno nie wchodziłam na wątek .A co z tym kotem. :?:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon cze 20, 2011 17:26 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

welina pisze:
welina pisze:Obrazek
:

Witam wszystkich.Dawno nie wchodziłam na wątek .A co z tym kotem. :?:

to własnie jedna z ciężarnych kotek :evil:
nie wiem czy uda się ją złapać to bardzo nieufna kicia na nasz widok ucieka w popłochu do jedzonka
podchodzi dopiero jak odejdziemy
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon cze 20, 2011 21:27 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Kociaki serdecznie pozdrawiają .

Obrazek

welina, ta koteczka jest na fotce , koło rudzielca po lewej stronie.
Obrazek

cypisek

Post » Śro cze 22, 2011 11:34 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Zajezdniaki się przypominają ,

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Czw cze 23, 2011 17:40 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Dzisiaj na zajezdni kotki miały rozwaloną budkę , wszystkie dechy przywaliły miseczki z jedzeniem :( Jako ,że dzisiaj święto, nie wiele zdołało się zrobić...W sumie... już chyba nie wiele i tak da się naprawić...Deski zmurszałe, łamią się w ręku... Będą potrzebne nowe budki. Na zimę to wogóle się nie nadają,wiatr i deszcz wpadają na wylot..

Kociaki leniwe, ale braku apetytu nie można im zarzucić.. :mrgreen:
Ostatnio regularnie pojawia sie ten długowłosy Maciek, wygłodzony chłopak.
Rudy i Wandzia witają już mnie pod samym autem..Czekają aż się wysiądzie i z zadartymi ogonami prowadzą do misek. :mrgreen: :ok:

Martwią 2 ciężarne....ciężko będzie...

Głodomorek Maciuś.
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Czw cze 23, 2011 19:25 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

cypisek pisze:Na zajezdni kociaki codziennie dokarmiane, witają sie już z daleka, podbiegają do samochodu. Zmartwił mnie fakt, 2 kocice najprawdopodobniej w dosyć wysokiej ciąży. Najgorsze jest to ,że kocice bardzo płochliwe i nie widzę ich często. Przychodzą jak już odjeżdzam....ciężko będzie je złapać.

Obrazek

Coraz wiecej jest kotów z łysymi plackami, grzyb jak nic.

Jacuś jeszcze do niedawna był pięknym dorodnym kocurkiem, teraz łysawy.../boki/

Obrazek

To jest nasz Maciuś długowłosy. On dzięki Bogu wygląda dobrze...dobrze, jak na warunki zajezdni.Głodny był bardzo , nie mógł się najeść.

Obrazek

Intensywnie pracuję nad oswajaniem czarnuszka tego co ma chore oko...trzeba go zawieźć do weta na oględziny i przy okazji na ciachnięcie. Do tej pory bojaźliwy dzikusek, teraz jest lepiej ...nawet daje się pogłaskać.. :)

Obrazek

Tu jedna z cieżarnych....podeszła jak już odchodziłam...ta czarna.

Obrazek

Cały czas potrzebne wsparcie finansowe dla tych kociaków, bez was one nie będą miały co jeść .

Obrazek Obrazek
Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Esmeralda

Post » Pon cze 27, 2011 17:50 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

przekazuje wiadomości od Kumpla (kocurka z zajezdni któremu sie poszczęściło i ma własny kochający domek)

Pani Moniko!
>
> Kumpel ma się dobrze.Apetyt mu dopisuje.Muszę go ograniczać,bo boki mu się
>
> zaokrągliły i niedługo będzie szerszy niż dłuższy.Rana,którą miał, zagoiła się.sierść
>
> odrosła i kawaler nabrał szyku , a nawet zaczyna błyszczeć.Nie umie tylko się bawić.
>
> Prowadzi spokojne życie " staruszka" śpi , je ,domaga się pieszczot i pięknie mruczy.
>
> Przesyłamy moc pięknych pozdrowień z Poznania dla Pani i pozostałych osób,
>
> które przyczyniły się do tego, aby Kumpel znalazł się u mnie
>
> Barbara i KUMPEL
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon cze 27, 2011 19:09 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

Dobrze, że kociak jest szczęśliwy, oby takich więcej

Obrazek

Esmeralda

Post » Pon cze 27, 2011 20:53 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Adopcje wirtualne

monika74 pisze:przekazuje wiadomości od Kumpla (kocurka z zajezdni któremu sie poszczęściło i ma własny kochający domek)

Pani Moniko!
>
> Kumpel ma się dobrze.Apetyt mu dopisuje.Muszę go ograniczać,bo boki mu się
>
> zaokrągliły i niedługo będzie szerszy niż dłuższy.Rana,którą miał, zagoiła się.sierść
>
> odrosła i kawaler nabrał szyku , a nawet zaczyna błyszczeć.Nie umie tylko się bawić.
>
> Prowadzi spokojne życie " staruszka" śpi , je ,domaga się pieszczot i pięknie mruczy.
>
> Przesyłamy moc pięknych pozdrowień z Poznania dla Pani i pozostałych osób,
>
> które przyczyniły się do tego, aby Kumpel znalazł się u mnie
>
> Barbara i KUMPEL

:mrgreen: serce rosnie jak się czyta takie wiadomośći...Kumplu...doczekałeś się swojego domku.. :ok:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]