monika74 pisze:Całe szczęście że w tym roku udało się nam uniknąć maluszków na zajezdni mam nadzieje ze nie będzie żadnej niespodzianki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika74 pisze:Całe szczęście że w tym roku udało się nam uniknąć maluszków na zajezdni mam nadzieje ze nie będzie żadnej niespodzianki
Esmeralda pisze:monika74 pisze:Całe szczęście że w tym roku udało się nam uniknąć maluszków na zajezdni mam nadzieje ze nie będzie żadnej niespodzianki
To dobrze, ale dorosłe kociaki czekają na wirtualnych opiekunów
![]()
cypisek pisze:Na zajezdni kociaki codziennie dokarmiane, witają sie już z daleka, podbiegają do samochodu. Zmartwił mnie fakt, 2 kocice najprawdopodobniej w dosyć wysokiej ciąży. Najgorsze jest to ,że kocice bardzo płochliwe i nie widzę ich często. Przychodzą jak już odjeżdzam....ciężko będzie je złapać.
Coraz wiecej jest kotów z łysymi plackami, grzyb jak nic.
Jacuś jeszcze do niedawna był pięknym dorodnym kocurkiem, teraz łysawy.../boki/
To jest nasz Maciuś długowłosy. On dzięki Bogu wygląda dobrze...dobrze, jak na warunki zajezdni.Głodny był bardzo , nie mógł się najeść.
Intensywnie pracuję nad oswajaniem czarnuszka tego co ma chore oko...trzeba go zawieźć do weta na oględziny i przy okazji na ciachnięcie. Do tej pory bojaźliwy dzikusek, teraz jest lepiej ...nawet daje się pogłaskać..![]()
Tu jedna z cieżarnych....podeszła jak już odchodziłam...ta czarna.
Cały czas potrzebne wsparcie finansowe dla tych kociaków, bez was one nie będą miały co jeść .
monika74 pisze:przekazuje wiadomości od Kumpla (kocurka z zajezdni któremu sie poszczęściło i ma własny kochający domek)
Pani Moniko!
>
> Kumpel ma się dobrze.Apetyt mu dopisuje.Muszę go ograniczać,bo boki mu się
>
> zaokrągliły i niedługo będzie szerszy niż dłuższy.Rana,którą miał, zagoiła się.sierść
>
> odrosła i kawaler nabrał szyku , a nawet zaczyna błyszczeć.Nie umie tylko się bawić.
>
> Prowadzi spokojne życie " staruszka" śpi , je ,domaga się pieszczot i pięknie mruczy.
>
> Przesyłamy moc pięknych pozdrowień z Poznania dla Pani i pozostałych osób,
>
> które przyczyniły się do tego, aby Kumpel znalazł się u mnie
>
> Barbara i KUMPEL
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 248 gości