Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?
Jus87 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?
Spać nie możesz ??![]()
Bry dzień
kocurzyca41 pisze:Jus87 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?
Spać nie możesz ??![]()
Bry dzień
Nie ,no mogę.Spałam jakieś siedem godzin,to dla mnie rekord.Normalnie tyle nie sypiam.
OKI pisze:Bry
Za to ja pospałamDo 8ej
Dla niewtajemniczonych - 8:20 powinnam wychodzić do roboty
![]()
Foster ciągle podejrzany, na dodatek znów im się zaczęły paprać oczkaFoster z Faxem i ciotką Mamyszą zostali wytypowani na dzisiejszą wizytę u weta. W doborowym towarzystwie cioteczki Alix z Gołąbką & Co oraz wuja Salvadore
Shrek się chyba nie załapie, choć kto wie?
![]()
Tatuś się ujawniłOstatnie dni spędzał gdzieś dzicząc po dziurach i widywałam go w przelocie przy michach. Wczoraj jakby nigdy nic zapakował się na łóżko, po 5 minutach stwierdził, że mu dobrze i zaczął się przeciągać po całej tatusiowej długości
I mruczeć
Byłam przekonana, że jak wyciągnę rękę, to zwieje, ale nie - wystawił brzucho i włączył 2 bieg w traktorze
![]()
![]()
![]()
Super mi zrobił niespodziankę![]()
Niestety Tatuś ciągle nie może się dogadać z moimi babamiZwłaszcza Baśka coś na niego strasznie cięta
Ale pędzą go wszystkie
Chętnie by się zaprzyjaźnił z Brzdącem, ale ten woli nie ryzykować - Wiesz Stary, solidarność męska solidarnością, ale podpadać dla Ciebie nie będę
Delicja na zmianę z Dameską bawią dzieciarnięNajwiększe zasługi ma tu Foster
Początkowo myślałam, że to Dameska go usynowiła, ale potem przyuważyłam, że to mały gałgan sam się przypina
Parę dni temu Delicja się ułożyła w legowisku do spania i jak dobrze zasnęła, to mały się tak nieśmiało troszkę przytulił. Później troszkę bardziej
A jak już się uwalił cały na Delce, to ta nie miała wyboru - musiała gałganka dobrze wylizać
Teraz widoczek typu Delka lub Dameska obleziona przez dzieciarnię w legowisku jest na porządku dziennym
Jak nie śpią, to szaleją do utraty tchu
![]()
Szelma za to, po zniknięciu Mamuśki i zamknięciu Mamyszy uznała, że jej wszystko wolnoW tym olewać kuwetę i robić gdzie popadnie, najchętniej na środku
Jesteśmy na etapie pertraktacji
![]()
Mamyszka dobrze - już prawie nie widać, że miała jakąś awarię. Jedziemy dziś kontrolnie, żeby doctore obejrzał oczko i wyznaczył termin zabiegu usunięcia farfocli![]()
Brzdąc coraz odważniej przychodzi na głaskanie, dziś nawet nie wpadł w panikę, jak go wzięłam na kolana - zwiał wprawdzie szybko, ale pozostał w zasięgu mizianiaBaśka mi podpija kawę
salvadoredali67 pisze:kocurzyca41 pisze:Jus87 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?
Spać nie możesz ??![]()
Bry dzień
Nie ,no mogę.Spałam jakieś siedem godzin,to dla mnie rekord.Normalnie tyle nie sypiam.
Cześć......
Dzizuz...
zupełnie jak moja matka staruszka. tez wstaje o 4 rano i ojcu spać nie daje.
"sprzata , pierze i gotuj, innych ciszy nie szanuje.."
Niektóre modele kobiet faktycznie tak maja .
biedy ojciec.
biedne facety których kobiety cierpią na poranną bezsenność.
miłego dnia...
salvadoredali67 pisze:19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.
pasi?
OKI pisze:salvadoredali67 pisze:19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.
pasi?
Pasi
alix76 pisze:OKI pisze:salvadoredali67 pisze:19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.
pasi?
Pasi
Będzie wesoły autobus
salvadoredali67 pisze:popłajkałem sie właśnie: wszedłem na tę stronkę i obejrzałem...
http://inprl.pl/
jezu, jaki ja stary już jestem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 105 gości