Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 13:04 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

miziu-miziu :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 21, 2011 13:08 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

mrrrraauuuuuuu...., mmmmrrrraaaauuuuuu,,, :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro cze 22, 2011 6:56 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro cze 22, 2011 7:50 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?

Spać nie możesz ?? :mrgreen:

Bry dzień :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro cze 22, 2011 9:23 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

Jus87 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć z raneczka.Nareszcie słonko pięknie świeci.A co u Was? Jak Fosterek?

Nie ,no mogę.Spałam jakieś siedem godzin,to dla mnie rekord.Normalnie tyle nie sypiam. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro cze 22, 2011 9:46 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

Bry :)
Za to ja pospałam :roll: Do 8ej :roll: Dla niewtajemniczonych - 8:20 powinnam wychodzić do roboty :twisted:

Foster ciągle podejrzany, na dodatek znów im się zaczęły paprać oczka :x Foster z Faxem i ciotką Mamyszą zostali wytypowani na dzisiejszą wizytę u weta. W doborowym towarzystwie cioteczki Alix z Gołąbką & Co oraz wuja Salvadore :mrgreen: Shrek się chyba nie załapie, choć kto wie? :twisted:

Tatuś się ujawnił :1luvu: Ostatnie dni spędzał gdzieś dzicząc po dziurach i widywałam go w przelocie przy michach. Wczoraj jakby nigdy nic zapakował się na łóżko, po 5 minutach stwierdził, że mu dobrze i zaczął się przeciągać po całej tatusiowej długości :lol: I mruczeć :1luvu: Byłam przekonana, że jak wyciągnę rękę, to zwieje, ale nie - wystawił brzucho i włączył 2 bieg w traktorze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Super mi zrobił niespodziankę :1luvu:
Niestety Tatuś ciągle nie może się dogadać z moimi babami :roll: Zwłaszcza Baśka coś na niego strasznie cięta :twisted: Ale pędzą go wszystkie :roll: Chętnie by się zaprzyjaźnił z Brzdącem, ale ten woli nie ryzykować - Wiesz Stary, solidarność męska solidarnością, ale podpadać dla Ciebie nie będę :roll:

Delicja na zmianę z Dameską bawią dzieciarnię :lol: Największe zasługi ma tu Foster ;) Początkowo myślałam, że to Dameska go usynowiła, ale potem przyuważyłam, że to mały gałgan sam się przypina :lol: Parę dni temu Delicja się ułożyła w legowisku do spania i jak dobrze zasnęła, to mały się tak nieśmiało troszkę przytulił. Później troszkę bardziej :lol: A jak już się uwalił cały na Delce, to ta nie miała wyboru - musiała gałganka dobrze wylizać :ryk: Teraz widoczek typu Delka lub Dameska obleziona przez dzieciarnię w legowisku jest na porządku dziennym :lol: Jak nie śpią, to szaleją do utraty tchu :wink:

Szelma za to, po zniknięciu Mamuśki i zamknięciu Mamyszy uznała, że jej wszystko wolno :roll: W tym olewać kuwetę i robić gdzie popadnie, najchętniej na środku :x Jesteśmy na etapie pertraktacji :roll:

Mamyszka dobrze - już prawie nie widać, że miała jakąś awarię. Jedziemy dziś kontrolnie, żeby doctore obejrzał oczko i wyznaczył termin zabiegu usunięcia farfocli :roll:

Brzdąc coraz odważniej przychodzi na głaskanie, dziś nawet nie wpadł w panikę, jak go wzięłam na kolana - zwiał wprawdzie szybko, ale pozostał w zasięgu miziania :wink: Baśka mi podpija kawę :roll:

OKI

Post » Śro cze 22, 2011 9:49 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

kocurzyca41 pisze:
Jus87 pisze:

Nie ,no mogę.Spałam jakieś siedem godzin,to dla mnie rekord.Normalnie tyle nie sypiam. :mrgreen:

Cześć......

Dzizuz...
zupełnie jak moja matka staruszka. tez wstaje o 4 rano i ojcu spać nie daje.

"sprzata , pierze i gotuje,
innych ciszy nie szanuje.."

Niektóre modele kobiet faktycznie tak maja .
biedy ojciec.
biedne facety których kobiety cierpią na poranną bezsenność.

miłego dnia...
Ostatnio edytowano Śro cze 22, 2011 9:51 przez salvadoredali67, łącznie edytowano 1 raz

salvadoredali67

Post » Śro cze 22, 2011 9:51 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

OKI pisze:Bry :)
Za to ja pospałam :roll: Do 8ej :roll: Dla niewtajemniczonych - 8:20 powinnam wychodzić do roboty :twisted:

Foster ciągle podejrzany, na dodatek znów im się zaczęły paprać oczka :x Foster z Faxem i ciotką Mamyszą zostali wytypowani na dzisiejszą wizytę u weta. W doborowym towarzystwie cioteczki Alix z Gołąbką & Co oraz wuja Salvadore :mrgreen: Shrek się chyba nie załapie, choć kto wie? :twisted:

Tatuś się ujawnił :1luvu: Ostatnie dni spędzał gdzieś dzicząc po dziurach i widywałam go w przelocie przy michach. Wczoraj jakby nigdy nic zapakował się na łóżko, po 5 minutach stwierdził, że mu dobrze i zaczął się przeciągać po całej tatusiowej długości :lol: I mruczeć :1luvu: Byłam przekonana, że jak wyciągnę rękę, to zwieje, ale nie - wystawił brzucho i włączył 2 bieg w traktorze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Super mi zrobił niespodziankę :1luvu:
Niestety Tatuś ciągle nie może się dogadać z moimi babami :roll: Zwłaszcza Baśka coś na niego strasznie cięta :twisted: Ale pędzą go wszystkie :roll: Chętnie by się zaprzyjaźnił z Brzdącem, ale ten woli nie ryzykować - Wiesz Stary, solidarność męska solidarnością, ale podpadać dla Ciebie nie będę :roll:

Delicja na zmianę z Dameską bawią dzieciarnię :lol: Największe zasługi ma tu Foster ;) Początkowo myślałam, że to Dameska go usynowiła, ale potem przyuważyłam, że to mały gałgan sam się przypina :lol: Parę dni temu Delicja się ułożyła w legowisku do spania i jak dobrze zasnęła, to mały się tak nieśmiało troszkę przytulił. Później troszkę bardziej :lol: A jak już się uwalił cały na Delce, to ta nie miała wyboru - musiała gałganka dobrze wylizać :ryk: Teraz widoczek typu Delka lub Dameska obleziona przez dzieciarnię w legowisku jest na porządku dziennym :lol: Jak nie śpią, to szaleją do utraty tchu :wink:

Szelma za to, po zniknięciu Mamuśki i zamknięciu Mamyszy uznała, że jej wszystko wolno :roll: W tym olewać kuwetę i robić gdzie popadnie, najchętniej na środku :x Jesteśmy na etapie pertraktacji :roll:

Mamyszka dobrze - już prawie nie widać, że miała jakąś awarię. Jedziemy dziś kontrolnie, żeby doctore obejrzał oczko i wyznaczył termin zabiegu usunięcia farfocli :roll:

Brzdąc coraz odważniej przychodzi na głaskanie, dziś nawet nie wpadł w panikę, jak go wzięłam na kolana - zwiał wprawdzie szybko, ale pozostał w zasięgu miziania :wink: Baśka mi podpija kawę :roll:

19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.

pasi?

salvadoredali67

Post » Śro cze 22, 2011 9:51 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

salvadoredali67 pisze:
kocurzyca41 pisze:
Jus87 pisze:

Cześć......

Dzizuz...
zupełnie jak moja matka staruszka. tez wstaje o 4 rano i ojcu spać nie daje.

"sprzata , pierze i gotuj, innych ciszy nie szanuje.."

Niektóre modele kobiet faktycznie tak maja .
biedy ojciec.
biedne facety których kobiety cierpią na poranną bezsenność.

miłego dnia...

Wiesz, Kocurzycowy to akurat wstaje o 2 w nocy i buszuje do rana po chałupie :twisted: Kocurzyca to lubi sobie pospać :mrgreen:

OKI

Post » Śro cze 22, 2011 9:52 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

salvadoredali67 pisze:19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.

pasi?

Pasi :1luvu:

OKI

Post » Śro cze 22, 2011 10:10 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

OKI pisze:
salvadoredali67 pisze:19.20 mogę podjechać "pod śmietnik, przy czepaku , na tfoim podwurku... " czyli tam gdzie zafsze sie umawiamy.

pasi?

Będzie wesoły autobus :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro cze 22, 2011 10:11 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

popłakałem sie właśnie: wszedłem na tę stronkę i obejrzałem...

http://inprl.pl/

jezu, jaki ja stary już jestem. 8O

salvadoredali67

Post » Śro cze 22, 2011 10:12 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

alix76 pisze:
OKI pisze:

pasi?

Będzie wesoły autobus :twisted:

Ja nie wiem, czy wujek Salvadore nie powinien sobie większej bryczki sprawić :roll: :lol:

salvadoredali67 pisze:popłajkałem sie właśnie: wszedłem na tę stronkę i obejrzałem...

http://inprl.pl/

jezu, jaki ja stary już jestem. 8O

:lol:

OKI

Post » Śro cze 22, 2011 10:16 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

O,to,to.Dyć łun już od czwarty rano kije moczył. Ja do siódmej oko trenowałam.Jak się prześpi parę nocy z rzędu jak biały człowiek,to się wstaje o poranku.Ale silna grupa pod wezwaniem do tego weta jedzie. :ryk: Baśka kawę pije....na pewno.A dobrze się wybudziłaś?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro cze 22, 2011 10:17 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;)

Dobrze :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]