Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żmijka pisze:Bardzo się cieszę, że krawat już jutro. Nie wiem dlaczego, ale jak poczytałam o Twoim krawacie to sama bym go zabrała. Niektóre koty są dla mnie jakoś dziwnie wyjątkowe i czuje, że on też będzie. Trzymam kciuki za niego
Sheepy pisze:Wiesz, on ma bardzo smutną historię.
Sheepy pisze:To bardzo wyjątkowy kot, piękny i dostojny. I dlatego tak bardzo, bardzo się cieszę, że będziemy mieć to szczęście w swoim domu.![]()
![]()
Sulfuria pisze:Sheepy pisze:Wiesz, on ma bardzo smutną historię.
Żaden zwierzak nie zasługuje na swoją smutną historię...Sheepy pisze:To bardzo wyjątkowy kot, piękny i dostojny. I dlatego tak bardzo, bardzo się cieszę, że będziemy mieć to szczęście w swoim domu.![]()
![]()
A ja się bardzo cieszę Waszym szczęściem!![]()
Ponieważ jestem zagorzałą miłośniczką kocich fotografii poproszę o jedno małe zdjęcie Krawata jak już się zadomowi
Sheepy pisze:Wiem, że Krawacik marnie wygląda, schudł biedaczek podobno i ma problemy ze skórą, więc już przebieram nogami.
Sheepy pisze: Był trzymany na sznurku i dręczony, potem trafił do przytuliska. Znalazł się dla niego domek i wydawało się, że wreszcie będzie szczęśliwy, ale ludzie którzy go wzięli spodziewali się malutkiego, słodkiego koteczka i go odesłali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 444 gości