Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 6:52 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Niestety pusta klatka :(
A ja muszę postawić na noc klatkę w mieście, na budowie :(

Małe podrzucone dalej na cycku, "prawdziwe" dzieci nie jedzą a żrą :lol: przy tym wchodzą całe do jedzenia i potem wyglądają jakby wyjęte już nie powiem skąd :ryk:
Ładnie sie rozwijają.

Męczy mnie myśl o pozostałych, bezdomnych i chorych małych: na Purkyniego, na Traugutta, itd.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro cze 22, 2011 8:21 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:

Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...

czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.

Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro cze 22, 2011 8:30 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

na którymś z wątków ktoś oferował 2 talony na sterylki ważne do 10 lipca ale niestety nie pamiętam kto i nie wiem czy ktoś tych talonów nie wziął :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro cze 22, 2011 8:38 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Kurka, a czy przetrzymają?
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro cze 22, 2011 9:15 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

martka pisze:Kurka, a czy przetrzymają?

zapraszam do wątku Kasy Kastracyjnej po szczegóły- wetka zażyczyła sobie 120 zł za 2 zabiegi aborcyjne, zapłacę, talony na pewno macie jak wykorzystać :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro cze 22, 2011 10:09 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Nie mam czasu czytać, najwazniejsze czy ktos je dopilnuje po zabiegu. Uważam spawę za załtwioną? tak?
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro cze 22, 2011 10:11 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

martka pisze:Nie mam czasu czytać, najwazniejsze czy ktos je dopilnuje po zabiegu. Uważam spawę za załtwioną? tak?

o 14 mam mieć ostateczną odpowiedź. Jak zrobię wieczorem przelew, sprawa będzie załatwiona.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro cze 22, 2011 10:49 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

mawin pisze:na którymś z wątków ktoś oferował 2 talony na sterylki ważne do 10 lipca ale niestety nie pamiętam kto i nie wiem czy ktoś tych talonów nie wziął :-(

viewtopic.php?f=13&t=128391&p=7584503&hilit=talony%2C+wroc%C5%82aw#p7584503

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Śro cze 22, 2011 11:29 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Mam dzisiaj odebrać te talony od Magdy, ale jeśli są koty, które bardziej ich potrzebuję, to chętnie się podzielę :kotek:

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Śro cze 22, 2011 11:54 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

ewado pisze:Mam dzisiaj odebrać te talony od Magdy, ale jeśli są koty, które bardziej ich potrzebuję, to chętnie się podzielę :kotek:

nie trzeba, na szczęście wetka policzy bardzo tanio, fryzjer i nowe kolczyki mogą poczekać :piwa:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro cze 22, 2011 11:56 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Śro cze 22, 2011 11:58 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

ewado pisze:Dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie ma za co- w końcu o koty nam chodzi :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw cze 23, 2011 20:28 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

zapraszam na bazarek , a nóż widelec viewtopic.php?f=20&t=129362&start=0
50% dochodu z bazarku na kotki bezpośrednio pod opieką martki :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt cze 24, 2011 6:55 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Klatka dalej pusta :( tracę już nadzieję.

Na szczęscie srebrna matka dochodzi do siebie, nie wiem czy całkiem ją wyleczę, czy te łzawienie nie będzie już chroniczne, ale póki co się intgensywnie leczymy: antyb., krople do oczu, witaminy. Dzieci rosną, wsuwaja, jedno z podrzuconych zaczyna samo jeść.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon cze 27, 2011 9:06 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

martka pisze:Klatka dalej pusta :( tracę już nadzieję.

Na szczęscie srebrna matka dochodzi do siebie, nie wiem czy całkiem ją wyleczę, czy te łzawienie nie będzie już chroniczne, ale póki co się intgensywnie leczymy: antyb., krople do oczu, witaminy. Dzieci rosną, wsuwaja, jedno z podrzuconych zaczyna samo jeść.

złapie się, nie trać nadzieji.
czy tam już nie ma kotek do sterylek?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]